Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Albu, apariție scandaloasă la metroul din Drumul Taberei. Cu cine s-a însoțit vedeta
Iulia Albu, apariție scandaloasă la metroul din Drumul Taberei. Cu cine s-a însoțit vedeta

Iulia Albu, apariție scandaloasă la metroul din Drumul Taberei. Cu cine s-a însoțit vedeta

Controversata vedetă TV Iulia Albu a ținut să inaugureze în stilu-i propriu, deja cunoscut, linia de metrou din Drumul Taberei.

La câteva zile după inaugurarea oficială, Iulia Albu să marcheze în stil personal deschiderea magistralei de metrou nr. 5. Și pentru că un astfel de eveniment, așteptat de aproape nouă ani, nu poate trece neobservat, Iulia Albu s-a costumat special, atrăgând toate privirile călătorilor care s-au nimerit să circule împreună cu ea, în aceeași garnitură.

De altfel, controversata vedetă a avut mai multe postări, pe o rețea de socializare, fotografii și un clip video cu care și-a ilustrat călătoria inedită.

„Dragi tovarăși, trăim un moment istoric. Sa ne veselim întru sărbătoarea neamului”, a scris Iulia Albu într-una dintre postări. 

Iulia Albu a apărut în stația de metrou costumată într-un mantou gros, de culoare maron și cu o căciulă de iarnă, dn blană de astrahan, de aceeași culoare. Ea și-a acoperit capul, gura și nasul cu o eșarfă de culoare bej, cu modele, în ton cu hainele. Și ca să nu călătorească de una singură, Iulia Albu și-a luat alături, ca însoțitor o păpușă Donald Duck.

„Donald a așteptat toată viața lui acest moment”; „Avem metrou în Drumul Taberei. Atât avem să vă comunicăm Donald și cu mine”, a scris Iulia Albu, în legendele cu care și-a însoțit fotografiile pe care le-a postat pe contul personal de Instagram.

Așa cum era de așteptat, imaginile au atras imediat atenția și au strâns câteva mii de aprecieri și comentarii. Urmăritorii Iuliei Albu și-au exprimat părerile în comentarii, mulți apreciindu-i ținuta extravagantă pentru aceste vremuri.

„Îmi place căciula de astrahan”; „Donald ăla e bestial, ce copilărie frumoasă am avut în compania lui”; „Exact rățoiul ăla l-am avut când eram mic”; „Stilul Ceauşescu, zău că parca te- ai inspirat de la ei, ultimul lor outfit”; „Ești specială”; „Cred că nimeni nu te-a recunoscut… ești foarte tare”, au scris internauții care au dorit să-și facă cunoscute părerile.

Magistrala M5 de metrou a fost inaugurată, marţi, la aproape nouă ani de la începerea lucrărilor, în prezența președintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban și a mai multor miniștri și oficiali guvernamentali.

Deși mai sunt anumite detalii de pus la punct, de-a lungul traseului și finisaje de încheiat, conducerea Metrorex a decis ca trenurile cu călători să circule.

 

View this post on Instagram

 

Swipe pentru video. Donald a așteptat toată viața lui acest moment. 🐒

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: