Evenimentul Zilei > Monden > O mare vedetă din Antena 1, rudă cu Gabriela Firea? Răspunsul mult-aşteptat
O mare vedetă din Antena 1, rudă cu Gabriela Firea? Răspunsul mult-aşteptat

O mare vedetă din Antena 1, rudă cu Gabriela Firea? Răspunsul mult-aşteptat

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” (Antena 1), a comentat într-un interviu acordat recent varianta unei legături de rudenie cu Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei.

În intervenţia de la DC News, vedeta Antenei 1 s-a referit mai întâi la zvonurile care indicau o legătură de rudenie cu Vulpiţa, alias Veronica Stegaru.

„Mi s-a pus că sunt rudă și cu Gabriela Firea. Noi suntem moldovence, cred că asta ne leagă. Vulpița este din Vaslui, eu sunt din Iași, Gabriela Firea e din Bacău.

Noi moldovencele, probabil, avem ceva din partea rușilor, pomeții mai proeminenți, ochii deschiși la culoare, părul deschis la culoare

Nu, eu nu sunt rudă cu Vupița. Nu am cunoscut-o pe Vupița până să vină la această emisiune”, a spus Mirela Vaida.

În cadrul aceluiaşi interviu, Mirela Vaida a lămurit că povestea celebrelor personaje vasluiene Vulpiţa şi Viorel va mai continua la Antena 1,

Amintim că prezentatoarea emisiunii „Acces direct” lăsase să se înţeleagă că „proiectul Vulpiţa şi Viorel” va ajunge la final mai devreme decât se aştepta oricine din cauza numeroaselor amenzi venite de la CNA, instituţie care este împotriva mediatizării intense a celor doi.

„Noi trăim într-o pudicitate din asta națională, noi suntem niște pudici toți. Toți ridică ochii și îi dau peste cap. Aaa, Acces Direct cu Vulpița, dar cum?

Când de fapt toți, dacă ar fi fost în locul meu, oricare altă televiziune concurentă ar fi abordat acest subiect exact cum fac eu.

Vezi că merge și uite, are interes și priză la public, normal că-l faci un serial. Habar n-am câte episoade.

Nu ne-am propus să facem asta niciodată, noi am fost cei care am abordat un subiect ce venea exact pe genul emisiunii Acces Direct, adică de a rezolva niște probleme ale unor oameni simpli, care nu știu unde să ceară ajutor, care nu au informații, care nu sunt ajutați de comunitățile locale.

Sună la noi, ne spun despre ce e vorba, că-i vorba de violență fizică, de violență domestică, de agresare de copii, de violuri, habar n-am.

Atunci, am tratat subiectul acesta exact ca pe un subiect de zi cu zi. N-aveam de unde să știm explozia de audiență și interesul publicului.

Tocmai de aceea, ne-am hotărât să facem un serial cu și despre viața reală a unor oameni din unul dintre cele mai sărace județe din Uniunea Europeană, județul Vaslui.

Ei sunt exponenții unei categorii de public și cred eu că realitatea nu are voie și nu trebuie să fie cenzurată de nicio instituție din țara asta pentru n-am făcut decât să arătăm o realitate și lăsăm natura vieții lor să-și ducă cursul mai departe.

Lumea s-a arătat foarte, foarte interesată, repet. Din ce motive, asta trebuie să ne spună antropologii și psihologii, eu vă spun din punct de vedere al moderatorului.

Producătorii și realizatorii sunt doar echipa care face emisiunea de mai mult de 10 ani de zile, eu sunt doar de 6 luni, eu vin într-un sistem gata așezat cu experiență și care știe cum se face treaba asta”, a declarat Mirela Vaida despre Vulpiţa şi Viorel, vedetele incotenstabile ale emisiunii „Acces direct” de la Antena 1.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: