Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima de la Ghimpați. Rudele fetei ucise și arse rup tăcerea. Acuzații grave la adresa Poliției
Crima de la Ghimpați. Rudele fetei ucise și arse rup tăcerea. Acuzații grave la adresa Poliției

Crima de la Ghimpați. Rudele fetei ucise și arse rup tăcerea. Acuzații grave la adresa Poliției

Rudele tinerei ucise şi incendiate la Ghimpaţi, judeţul Giurgiu au declarat presei, sâmbătă, că au reclamat dispariția Mihaelei Sabina Mircea cu trei luni în urmă la Poliţia din Pantelimon. Acestea au fost informate abia cu o săptămână în urmă de anchetatori că tânăra a fost dată în urmărire generală.

 

În direct, la România TV, Sanda, o rudă din familia tinerei, a declarat că Sabina nu a mai trecut pe acasă de şase luni, lăsăndu-şi fiul de opt ani în grija familiei.

„Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a precizat femeia.

Cei din familie spun că, de atunci, nu au mai primit nicio veste de la Sabina şi au mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia.

„S-a dus sora mea cu o fotografie, cu copie după buletin, şi au dat-o dispărută. Cei de la Poliţie i-au cerut un număr de telefon, ori noi nu aveam niciun număr de telefon. Ce mai vorbeau copiii cu ea pe Facebook”, a mărturisit ea.

În plus, rudele au apelat la asistenţii sociali de la Protecţia Copilului pentru ca fiul Sabinei să fie îngrijit de autorităţi.

„Copilul este la noi pentru că nu aveam unde să-l ducem. Au venit de la Asistenţa Socială să-l ducem la Protecţia Copilului să-l lăsăm acolo şi ne-a spus că nu putem să-l lăsăm până când nu vine maică-sa, să vedem ce se întâmplă cu ea”, a mai precizat Sanda.

Poliţia acuzată că nu a căutat-o pe tânără

„Acum acum o săptămână, au venit după trei luni de zile, ne-au spus că au dat-o în urmărire generală”, a continuat femeia.

Mihaela Sabina Mircea, tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi, lucra la un salon de masaj
Familia tinerei spune că nu ştiu absolut nimic despre ce s-a întâmplat cu Sabina.

„Au venit şi au luat nişte probe ca să le verifice. Ne-au lăsat nişte documente. Am fost şi am dat declaraţie. Nu ne-a spus că e decedată, nu ne-a spus nimic”, a menţionat Sanda.

Sabina lucra la un salon de masaj din Bucureşti şi avea un copil cu un turc
Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra la un salon de masaj din Bucureşti, „undeva pe la Unirea”.

„I-am spus să vină acasă pentru că copilul se simte rău. A spus că o să vină, e măritată”, a mai spus femeia.

Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

„Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a mai precizat Sanda.

Tatăl copilului este un turc

„Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului”, a mai menţionat ea.

Tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi a fost identificată. Primele imagini cu victima date de oamenii legii
Oamenii legii au reuşit să o identifice, după o săptămână de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: