Crima de la Ghimpați, Giurgiu. Rudele femeii au spus adevărul. Marele secret, dezvăluit. FOTO

Crima de la Ghimpați, Giurgiu. Rudele femeii au spus adevărul. Marele secret, dezvăluit. FOTO

Rudele Mihaelei au declarat că provenea dintr-o familie înstărită, mama ei fiind angajată la aeroport, iar mătușa fiind profesor universitar.

Cu toate că avea o educaţie bună și un statutul social pe măsură, Mihaela „a fost o fire mai rebelă” spun rudele. „A avut mai multe relații pasagere. Are un copilaș bolnav. De tatăl copilului s-a despărțit acum vreo cinci ani. Recent, și-a dus copilul la fosta soacră și a dispărut fără urmă. A zis că s-a îndrăgostit și că vrea să-și refacă viața. Nu am mai știut nimic despre ea. Fiindcă nu a mai revenit, soacra ei a anunțat Protecția Copilului și a fost o echipă, ca să facă anchetă socială. I-am trimis și mesaje pe Facebook (foto mai jos) , și pe telefon, am rugat-o să se întoarcă la copil, fiindcă îl vor duce la centrul de plasament cei de la Protecția Copilului”, a dezvăluit o rudă a femii arse în valiză. Informațiile survin după ce a fost reținut principalul suspect în acest caz. 

”Avea obiceiul de a mai pleca”

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani şi era mama unui copil de opt ani, pe care îl creștea singură de mai bine de cinci luni, de când iubitul ei arab a părăsit România. Pe profilul ei de Facebook, femeia are multe fotografii cu băiețelul ei, semn că îl iubea foarte mult și avea grijă de acesta cum știa mai bine. Mihaela provenea dintr-o familie înstărită, mama ei fiind angajată la aeroport, iar mătușa fiind profesor universitar, au spus rudele îndurerate. Mihaela Sabina Mircea locuia în orașul Pantelimon, lângă București, la familia fostului ei concubin, plecat la muncă în străinătate acum cinci ani. Acolo și-a lăsat și băiatul de 8 ani, fiind plecată de șase luni de acasă, fără să spună unde merge. Rudele acesteia au vorbit cu Mihaela, acum 2 luni, atunci când le-a promis că se va întoarce după băiatul ei. ”Ea avea obiceiul de a mai pleca, dar făcea ce făcea și venea la copil. După trei luni de zile am învățat-o pe sora mea: du-te tu, ca soacră, că pe tine te ia în considerare, cu copilul după tine, și ia poza ei din buletin, copia, și du-te la poliție și spune-i să o dea în urmărire generală”, a spus o rudă a Mihaelei. Conversatie femeia din valiza Sursa: KanalD