Evenimentul Zilei > Actualitate > Avocata Ingrid Mocanu, noi precizări despre studiile lui Vlad Voiculescu. Marea controversă semnalată
Avocata Ingrid Mocanu, noi precizări despre studiile lui Vlad Voiculescu. Marea controversă semnalată

Avocata Ingrid Mocanu, noi precizări despre studiile lui Vlad Voiculescu. Marea controversă semnalată

Studiile lui Vlad Voiculescu au ridicat semne de întrebare, iar avocata Ingrid Mocanu a reacționat după precizările ministrului.

Studiile lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, continuă să ridice semne de întrebare. Despre acest subiect a vorbit și avocata Ingrid Mocanu. Ea a comentat o postare a ministrului, care a prezentat pe Facebook un act ce are rolul de a-i valida studiile.

Ingrid Mocanu, despre studiile ministrului Vlad Voiculescu

„Vlăduț și-a pus pe FB ”diploma” care îi atestă ”licența” și ”masterul”. Este ACEA adresă care circula pe la televiziuni, care atestă că a făcut un an de studii (pentru studenții din sudul Europei) 🙂
Pe baze acelei adrese, Ministerul Educației, în perioada în care el era consilier al ministrului în Guvernul ”tehnocrat”, i-a echivalat atât master, cât și licență (conform ”atestatului” atașat prezentului mesaj). Deci pe baza unui an absolvit în 11 ani ai devenit absolvent de licență și master în România? Băejnebun?” A scris avocata Ingrid Mocanu într-o postare pe contul de Facebook.

„Altfel spus, ar avea doar Bac-ul luat la Liceul din Pucioasa”

La începutul lunii, Ingrid Mocanu atrăgea atenția că Vlad Voiculescu nu ar avea licență. Deși a petrecut mai bine de 1 deceniu în Austria.
„Se pare, deocamdată pe surse, că ministrul sănătății nu ar avea diplomă de licență, deși ar fi petrecut 11 ani în Austria, tocmai pentru a o obține, dar ar avea doar un curs de un an. Altfel spus, ar avea doar Bac-ul luat la Liceul din Pucioasa.

Chiar dacă în România impostura nu mă mai surprinde, mă șochează cum a putut accede într-o bancă. Din informațiile publice, s-ar fi lăudat că ar fi fost CEO (ceva director) la o bancă. Totuși, la bănci, pentru a fi CEO trebuie să fii autorizat de Banca Centrală a statului respectiv, pe baza unui dosar foarte consistent. Adică Austria autoriza un CEO doar cu Bac la Pucioasa? (vă reamintesc faptul că nu avea nici acel «curs» de un an)”. Scria Ingrid Mocanu pe contul de Facebook.