Evenimentul Zilei > International > Șeful Facebook, Mark Zuckerberg uimește pe rețeaua socială Clubhouse: ”Ar trebui să ne teleportăm”
Șeful Facebook, Mark Zuckerberg uimește pe rețeaua socială Clubhouse: ”Ar trebui să ne teleportăm”

Șeful Facebook, Mark Zuckerberg uimește pe rețeaua socială Clubhouse: ”Ar trebui să ne teleportăm”

Șeful Facebook, Mark Zuckerberg uimește pe rețeaua socială Clubhouse: ”Ar trebui să ne teleportăm”

Șeful Facebook, Mark Zuckerberg a uimit la finalul săptămânii când și-a făcut cont pe o nouă rețea socială, Clubhouse. Mark Zuckerberg a intrat chiar într-unul din grupurile de discuții din rețeaua socială și a vorbit acolo despre VR – realitatea virtuală și AR – Realitatea Augmentată.

Mark Zuckerberg nu era programat ca să participe în discuțiile grupului ”The Good Time Show”, dar a avut o apariție surprinzătoare sub nick-name-ul Zuck23. CEO-ul și fondatorul Facebook a spus că noi ”ar trebui sp ne teleportăm, nu să ne transportăm (n.r. – dintr-un loc în altul)” și crede că munca pe care o face în laboratoarele Facebook ar putea face acest lucru o realitate în curând.

”Se vor deschide o mulțime de oportunități economice, pentru că oamenii vor putea să trăiască unde își doresc și să lucreze unde își doresc, într-un fel să se teleporteze în acel loc. Sunt destul de optimist și despre impactul în mediu, în reducerea navetei pe care oamenii trebuie să o facă.
Eu cred că avansul mașinilor electrice în reducerea emisiilor este minunat și binevenit, dar eu spun echipei mele că este mai ușor să muți biții de atomi, deci va trebui să ne teleportăm nu să conducem.”

Mark Zuckerberg a adus în discuție un alt proiect de-al său, AR. Iar aici a lăsat de înțeles că Facebook lucrează la o nouă versiune a ochelarilor care să permită să afișeze realitatea augmentată.

Ce este Clubhouse

Clubhouse este o nouă platformă socială, disponobilă doar pentru iPhone, doar în formatul audio, iar utilizatorii trebuie să primească invitație pentru a intra. Este denumită cea mai atractivă rețea socială.

Și participarea lui Mark Zuckerberg pe o altă rețea socială a creat intrigă pe interent. Mai mulți utilizatori s-au întrebat cât va dura până când Facebook va avea propria versiune a acestei rețele sociale.