Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de panică pe drumurile din România. Autocar plin cu pasageri, în flăcări
Momente de panică pe drumurile din România. Autocar plin cu pasageri, în flăcări

Momente de panică pe drumurile din România. Autocar plin cu pasageri, în flăcări

Un autocar cu 30 de pasageri a luat foc, între localitățile Mândra şi Alămor, județul Sibiu. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, transmite ISU Sibiu.

Vineri, un autocar cu 30 de pasageri a luat foc, între localităţile Mândra şi Alămor, județul Sibiu. Potrivit ISU Sibiu, pasageri au fost evacuați la timp.

„Incendiul a fost lichidat în aproximativ o jumătate de oră şi s-a manifestat la întreg autobuzul. Persoanele pe care le transporta autovehiculul, aproximativ 30 de persoane adulte, nu au avut nevoie de asistenţă medicală şi locuiesc în zonă”, a precizat ISU Sibiu.

Deocamdată nu se ştie cauza care a dus la declanşarea incendiului.

Un autocar a luat foc pe un drum din județul Sibiu. Incident similar în urmă cu două luni

Amintim că, în urmă cu aproximativ două luni, un incidet similar a avut loc în județul Sibiu, între Sebeș și orașul Sibiu.

„Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş – Sibiu, fără victime. În jurul orei 5,00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat la momentul respectiv purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

„La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. A ars autocarul în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa”, a mai spus sursa citată.

CITEȘTE ȘI Polițiștii din Suceava care lau șpagă pentru permisele auto, înapoi la serviciu. Cu ce se vor ocupa

CITEȘTE ȘI Polițistul din Neamț care a devenit erou. A salvat două persoane dintr-o mașină în flăcări

CITEȘTE ȘI Internetul s-a împărțit în două și s-a scandalizat: Este o blasfemie! Tu ești de acord?