Evenimentul Zilei > International > Atac armat în Germania. Două persoane au fost ucise în plină stradă
Atac armat în Germania. Două persoane au fost ucise în plină stradă

Atac armat în Germania. Două persoane au fost ucise în plină stradă

Două persoane au fost ucise în urma unui atac armat din Germania.

Două persoane au murit în urma unui atac armat care a avut loc în vestul Germaniei. Potrivit primelor informații, criminalul nu a fost, momentan, identificat. Au existat suspiciuni cu privire la un atac de tip terorist.

Două persoane, un bărbat și o femeie, au murit în urma unui atac comis în centrul oraşului Espelkamp, din vestul Germaniei.

Atacatorul nu a fost identificat

Potrivit presei internaționale, atacatorul a fugit de la locul faptei și, momentan, nu a fost identificat, susțin surse.

La locul incidentului au intervenit forțele speciale ale Poliției.

Potrivit publicaţiei, la locul incidentului au fost trimise forţe speciale ale poliţiei.

Autoritățile au suspectat fapta, pentru început, drept un act de terorism. „Mai degrabă arată a crimă, nu a terorism”, a spus un agent de poliție, conform Reuters.

Espelkamp este un oraş cu aproximativ 20.000 de locuitori, situat în landul Renania de Nord-Westfalia, în vestul Germaniei.

Noi detalii despre atacul armat care a cutremurat Italia

Un atac armat care a zguduit Italia a avut loc, în urmă cu câteva zile, într-un parc din apropierea Romei. 

Potrivit ultimelor informații, cei doi copii se jucau într-un parc din apropierea casei. Atacatorul victimelor, pe nume Andrea Pignani, locuia și el în aceeași zonă în care trăiau cei doi minori.

După ce a ajuns în parc și a scos arma, copiii, speriați, au început să țipe. În acel moment, tânărul în vârstă de 34 de ani a tras patru focuri de armă, potrivit martorilor evenimentului, și i-a împușcat pe minori în inimă și gât.

La fața locului a intervenit un vârstnic de 75 de ani, care a sărit în ajutorul copiilor, însă atacatorul l-a împușcat și pe el.

„Am auzit patru împușcături și m-am uitat pe fereastră. Am văzut copiii la pământ, apoi un bărbat în vârstă venind cu bicicleta. Atacatorul a mai tras două focuri, apoi a plecat spre casa lui”, a declarat Marco, un bărbat care locuiește într-un apartament cu vedere spre parc.