Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, despre atacurile asupra ei şi a familiei sale: „Nu sunt șantajabilă, nimeni nu mă poate lua de nicăieri”
Anamaria Prodan, despre atacurile asupra ei şi a familiei sale: „Nu sunt șantajabilă, nimeni nu mă poate lua de nicăieri”

Anamaria Prodan, despre atacurile asupra ei şi a familiei sale: „Nu sunt șantajabilă, nimeni nu mă poate lua de nicăieri”

Anamaria Prodan a vorbit despre oamenii care o atacă permanent deşi la ea în familie se întâmplă numai lucruri frumoase.
În ochii copiilor săi, Anamaria Prodan este numărul unu şi spune: „Mami este numărul 1, ştie orice, este relaxată şi foarte asumată. Fiind singura femeie în lumea bărbaților este greu pentru ei să accepte că vine o femeie şi face legea. Asta ştiu copiii mei despre mami”, a subliniat ea.
Mai mult, aceasta a declarat în interviu că „nimeni nu o are la mână cu nimic, nu este șantajabilă, nu a făcut compromisuri, fraude sau cea mai veche meserie din lume. Şi de aici pleacă toate invidiile şi atacurile asupra familie sale. Şi continuă: „Iar bărbaţii care mă atacă nu sunt bărbaţi, nu au ce trebuie în pantaloni…ei nici măcar femei nu sunt”.

Laurențiu Reghecampf Jr., despre educaţia pe care a primit-o de la părinţi

Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, s-a alăturat şi fiul cel mic al Anamariei Prodan.

 Laurenţiu Reghecampf Jr. a vorbit despre ce crede el cu privire la oamenii care îi atacă părinții. Puştiul a mărturisit că de mic a fost învățat să respecte pe toată lumea, indiferent de modul în care unii oameni aleg să se comporte.

Totodată, Laurențiu Jr. a spus că nu a crezut nici măcar o dată în vreun zvon negativ în care imaginea părinților lui era terfelită, fiind ferm convins că nu există niciun sâmbure de adevăr în el.

„Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat” , a declarat fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf .
Juniorul a mai sus: „Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii” , a spus Laurenţiu Reghecampf Jr, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.