Evenimentul Zilei > Politica > Război între AUR și PNR! Diana Șoșoacă va candida la președinție
Război între AUR și PNR! Diana Șoșoacă va candida la președinție

Război între AUR și PNR! Diana Șoșoacă va candida la președinție

George Simion a lansat atacuri asupra partidului de unde provine Diana Șoșoacă. Șoșoacă nu este însă singura care provine din Partidul Neamul Românesc.

PNR a fost atacat de unul dintre liderii AUR. George Simion a lansat atacuri asupra partidului de unde provine Diana Șoșoacă. Șoșoacă nu este însă singura care provine din Partidul Neamul Românesc. Încă patru deputați AUR provin din acest partid politic.

“PNR este format din tâlhari”

Atacurile lui Simion la adresa partenerilor din Partidul Neamul Românesc au fost lansate sâmbătă, în cadrul unei intervenții într-un grup intern al reprezentantilor AUR din județe. Rugămintea lui a fost ca mesajul să nu iasă în afara partidului, dar din păcate a ieșit.

Ce le-a transmis George Simion celor din AUR

“Acest mesaj este unul strict intern, pentru membrii AUR. Vă rog să nu-l distribuiți mai departe, este doar pentru urechile și ochii voștri.

Astăzi, 13 februarie, și mâine sunt prezenți la București reprezentanții noștri teritoriali. Ei ne-au confirmat deja ceea ce știam de la începutul anului: este în curs o urială operațiune pentru scindarea și discreditarea AUR.

Criminalul Francisc Tobă, cel de care noi ne-am dezis și am cerut invalidarea mandatului său de parlamentar când am aflat de atrocitățile pe care le-a comis în timpul Revolutiei, sună la reprezentanții noștri din teritoriu și le propune avantaje materiale în schimbul trecerii lor la Partidul Neamul Românesc, condus de fostul PSD-ist Ninel Peia, un individ profund corupt.

Aceleași metode se întâmplă asupra parlamentarilor noștri, li se oferă beneficii materiale, intervenții în justiție și alte intervenții și beneficii, inclusiv din partea unor indivizi care pretind a fi agenți sau colaboratori ai serviciilor de informații.” a declarat George Simion.

AUR, în luptă cu sistemul în frunte cu George Simion

„De asta tot scandalul și cu Diana. Eu am tot încercat să aplanez conflicte. Ei i s-a promis funcția de președinte de partid, dar acești tâlhari nu vor face asta. Singurul lor scop este să creeze o scindare, să creeze o altă formațiune șantajabilă, care să fie pe placul Sistemului când va avea nevoie Sistemul de votarea unui guvern sau de trecerea unei anumite legi. Noi nu facem pace nici cu Sistemul, nici cu PSD-ul și nici cu PNL-ul. Nu intrăm la guvernare și nu facem alianțe, și asta i-a deranjat și i-a supărat.

N-am vrut să intru în bâlci, am fost cât se poate de pașnic și moderat în ieșirile publice. Inclusiv dupa acest scandal s-a aruncat cu multă mizerie în mine, că sunt trădător, ca sunt homosexual… mi s-a pus un GPS din ăsta, cu transmițător, în mașină… câte și mai câte mizerii.

Am încercat să aplanez conflictele până nu s-a mai putut. O să se încerce în continuare discreditarea noastră. Din fericire, reprezentanții noștri din teritoriu rămân fermi pe poziții, au refuzat oferta Sistemului. Rămânem tari, nu ne temem, nu mor caii când vor câinii!

Noi suntem AUR și unirea face puterea, așa că vă rog pe fiecare dintre voi să mai deschideți un pic ochii celor care nu înțeleg ce s-a întâmplat sau ce operațiune are loc fix în aceste zile. Se întâmplă operațiunea «Revanșa Sistemului», dar Sistemul o să fie înfrânt!”, a spus George Simion.

Șoșoacă președinte

Diana Șoșoacă, a spus că intenționează să-și creeze un grup parlamentar propriu, cu parlamentari de la Partidul Neamul Românesc (PNR) și din alte partide, iar în 2024 va candida la Președinția României.

“Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic, care militează strict pentru adeăarul nealterat, un adevăr care a deranjat toate instituțiile statului, toți corupții din sistem. E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine. În PNR există democrație, fiecare acționează după cum consideră. Cea mai mare parte din AUR sunt susținătorii mei, ce concurență să devin eu? Oamenii sunt cu mine. Dacă voiam să iau puterea în AUR, o luam și puneam condiții. Și eu puteam să obțin funcții. Poate mă vedeți în fruntea țării. Eu voi apărea în continuare ca senator Diana Iovanovici Șoșoacă. Eu sunt eu”, a declarat Șoșoacă.

Sorin Lavric, convins că Șoșoacă va rămâne singură.

“La Senat, doamna Șoșoacă este singură, nimeni nu va trece de partea ei. De două luni, de când stăm toți cei 14 senatori, toți și-au dat seama de această încordare malefică și nocivă pe care doamna o exercită în jurul ei. Ea se crede un lider, un lider deasupra căruia nu poate sta nimeni, nici măcar George Simion sau Claudiu Târziu. Îi doresc succes ca în următorii patru ani să dovedească ce stofă de lider are și să-și facă partidul ei. Să-și facă grupul ei de Neam Românesc dacă reușește, nu am nimic împotrivă. Nu e o concurență pentru AUR, ea nu e liderul carismatic pe care să-l pui în fruntea unui partid. Doamna spulberă orice anturaj și echipa. Ea e echipa formată doar din ea. O pot compara, în privința tonului, cu Vadim Tudor – același ton rățoit, jignitor, doar că Vadim era de stânga. Nu-și dă seama că dă cu stângul în dreptul, pentru că face tot timpul impresia de mahalagioaică. Așa e percepută de toți senatorii din Parlament”, a declarat Lavric.

Ce a declarat Dan Tănasă

“Ne aflăm la capătul unui lung șir de derapaje ale doamnei senator, care s-a îmbătat rapid cu puterea. A inceput să gândească un proiect propriu al partidului din care a provenit, Neamul Românesc. În prima fază, a încercat să convingă colegi de-ai noștri să părăsească AUR pentru a constitui un grup parlamentar separat. Jocurile nu i-au ieșit în acel moment”, a declarat Dan Tănasă.