Evenimentul ZileiSportO nouă lovitură pentru Anamaria Prodan. Jucătorii au rupt contractele

O nouă lovitură pentru Anamaria Prodan. Jucătorii au rupt contractele

O nouă lovitură pentru Anamaria Prodan. Jucătorii au rupt contractele
Conflictul dintre patronul FCSB, Gigi Becali, și impresarul Anamaria Prodan capătă noi dimensiuni. Latifundiarul din Pipera a anunțat că niciun fotbalist al echipei sale nu mai este reprezentat de Anamaria Prodan.

O nouă lovitură pentru Anamaria Prodan. Scandalul dintre cei doi a pornit în urma faprului că Anamaria Prodan a fost „sărită din schemă” în cazul transferului lui Dennis Man la Parma. De negocieri s-ar fi ocupat Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB. Mai mult, acesta a afirmat că el nu va mai face afaceri niciodată cu femeile.

Conflictul a escaladat când Becali l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi profitat de el când patronul FCSB abia intrase în închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum șeful FCSB-ului i-a obligat jucători să rupă contractele cu soția lui Laurențiu Reghecampf.

„Eu spun, tu faci”

„Anamaria Prodan a avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Toată lumea a rupt contractul! Ce înseamnă «forțat»? Eu nu pun condiții. Spun așa și faci. După jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de râs. Cum să mă jignești la mine în casă și să ai oameni aici în continuare? Nu mă interesează pe mine ce se interpretează. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toată lumea.

Eu sunt Becali și așa se face la mine. Cine lucrează cu mine, știe. FCSB, faci ce spune Becali! Și când eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Mă știe toată lumea. Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucrăm. La mine nu e o companie modernă, e una mai conservatoare”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Jucătorii care au avut contract cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan reprezenta până acum șase jucători de la FCSB. Aceștia erau: Andrei Vlad – 21 de ani, portar; Iulian Cristea – 26, fundaș central; Ionuţ Panţîru – 24, fundaș stânga; Lucian Filip – 30, mijlocaș defensiv; Gabriel Simion – 22, mijlocaș defensiv și Robert Ion – 20, mijlocaș ofensiv, informează gsp.ro.

Răspunsul impresarei nu s-a lăsat așteptat: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure”.


Accesează: