Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, le păruie pe iubitele jucătorilor: „Le-am spus că vor muri…”
Anamaria Prodan, le păruie pe iubitele jucătorilor: „Le-am spus că vor muri…”

Anamaria Prodan, le păruie pe iubitele jucătorilor: „Le-am spus că vor muri…”

Anamaria Prodan uimeşte din nou. Impresara recunoaşte că se implică în viaţa privată a fotbaliştilor pe care-i reprezintă. Și nu umblă cu mănuși. Știe că iubitele acestora știu numai de frică.
Anamaria Prodan, 47 de ani, s-a impus într-o lume a bărbaților, E unul dintre cei mai influenți impresari din România. Femeia de afaceri a dezvăluit că se implică total în viața fotbaliștilor pe care îi reprezintă.
Soția lui Laurențiu Reghecampf afirmă că trebuie să controleze inclusiv relația pe care fotbalistul impresariat de ea o are cu familia, pentru a se asigura că acesta are parte de liniște și că se poate concentra pe carieră.

Anamaria Prodan: „Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite”

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament. 

Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect. Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! 

Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, declarat Anamaria.

Anamaria Prodan a explicat că familiile jucătorilor au și ele un rol important în acest context

„Noi am fost o familie la Steaua (FCSB), noi şi azi ne întâlnim cu nevestele jucătorilor care au fost la Steaua. Ne aducem aminte şi povestim. Mă gândesc de ce nu s-a ţinut chestia asta la Steaua (FCSB) în ultimii ani, chiar dacă au venit alţi antrenori. Ăla a fost secretul succesului, nevestele şi familiile foarte aproape de echipă, la bine şi la greu.

Ce nu înţeleg patronii în ziua de azi e că jucătorii depind emoţional de nevastă şi de copii. Dacă îi iei, el o să facă mecanic totul, dacă iei familia în deplasare şi bucuria asta a copilului să-l vadă pe stadion la Chelsea, cu nevestele lor. Noi am fost aproape lângă ei secundă de secundă”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru TV Telekom Sport.