Evenimentul Zilei > Sport > Laurențiu Reghecampf a vorbit despre presupusa relație Anamaria Prodan – Dan Alexa
Laurențiu Reghecampf a vorbit despre presupusa relație Anamaria Prodan – Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre presupusa relație Anamaria Prodan – Dan Alexa

Un episod care a făcut senzație în fotbalul românesc, anul trecut, a stârnit discuții aprinse

Anamaria Prodan și Dan Alexa au făcut senzație, anul trecut, după un scandal de pomină. Antrenorul debutase pe banca formației Astra Giurgiu și remizase pe teren propriu, cu FC Botoșani, scor 2-2.  La final, Anamaria Prodan a fost surprinsă de o cameră tv pălmuindu-l zdravăn pe tehnicianul giurgiuvenilor. S-a vorbit despre  n puseu de gelozie al impresarei, care aflase că Alexa are o iubită.

Întrebat despre acel episod controversat, Laurențiu Reghecampf, a spus că nu crede într-o posibilă poveste de iubire între soția sa și Dan Alexa. „Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om.

Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. Este o fire mai vulcanică”, a declarat Laurențiu Reghecampf în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro.


Dan Alexa și Anamaria Prodan, ironizați după scandalul care s-a lăsat cu o corecție fizică

Adevărul despre relația Anamaria Prodan – Dan Alexa


Tehnicianul a mai precizat că a avut o discuție cu partenerea sa, la vremea respectivă, și i-a reproșat comportamentul violent pe care l-a avut față de Alexa. „Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”.

Întrebat dacă îi este greu să fie soțul impresarei, Laurențiu Reghecampf a răspuns: „Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui. Nu e greu deloc să fii soțul Anei.”

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: