Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi, eliberat din închisoare. Care sunt condițiile eliberării
Alex Bodi, eliberat din închisoare. Care sunt condițiile eliberării

Alex Bodi, eliberat din închisoare. Care sunt condițiile eliberării

Răsturnare de situație în cazul dosarului în care este implicat Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Judecătorii au luat o decizie radicală care îl vizează direct pe controversatul om de afaceri din Mediaș.

Judecătorii au luat o decizie radicală care îl vizează direct pe controversatul om de afaceri din Mediaș. Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la Spynews, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu.

Pe data de 13 noiembrie, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj.

CITEȘTE ȘI Alex Bodi e scârbit de ceea ce i-a făcut Bianca Drăguşanu chiar în arest. Jurământ mânjit

Tribunalul Dolj a admis joi seara propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Craiova și polițiști din Craiova au făcut, miercuri, 11 noiembrie, 2020, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

CITEȘTE ȘI Bodi, distrus în arest. Judecătorii au pus tunurile pe fratele lui. Sentința e cruntă

CITEȘTE ȘI Exclusiv. Cum ține aprinsă flacăra iubirii „rusoaica” lui Bodi

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, a transmis DIICOT.

Amintim că, în urmă cu doar câteva zile, judecători au decis că Alex Bodi urma să mai stea în arest pentru încă 30 zile.

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, Alex Bodi riscă să petreacă următorii șapte ani în spate gratiilor. Alături de controversatul afacerist au mai fost arestate preventiv alte 7 persoane.