Evenimentul Zilei > Monden > Bodi, distrus în arest. Judecătorii au pus tunurile pe fratele lui. Sentința e cruntă
Bodi, distrus în arest. Judecătorii au pus tunurile pe fratele lui. Sentința e cruntă

Bodi, distrus în arest. Judecătorii au pus tunurile pe fratele lui. Sentința e cruntă

Problemele par că se țin lanț de Alex Bodi. După ce controversatul om de afaceri a fost arestat într-un dosar de crimă organizată, acesta a primit o nouă lovitură cruntă din partea judecătorilor.

Scandalul în care este implicat Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a provocat un adevărat tsunami în showbiz-ul românesc. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Alex Bodi a fost arestat într-un dosar de crimă organizată.

După ce procurorii DIICOT Craiova au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, pe mașinile scumpe și bijuterii plus pe hotel și castel, ambele recent achiziționate, Alex Bodi primește o nouă lovitură cruntă din partea judecătorilor, scrie Spynews.

Procurorii au pus tunurile pe „fratele” lui Bodi

Adrian Tâmplaru, interlopul care îi este ca un frate lui Alex Bodi, a fost arestat, recent, în dosarul de crimă organizată în care a fost arestat și controversatul om de afaceri din Mediaș.

DIICOT transmite că Tâmplaru era liderul grupării care a comis mai multe infracțiuni, acesta riscând să petreacă cel puțin 10 ani în spatele gratiilor.

Ba mai mult, Adrian Tâmplaru a primit deja din partea judecătorilor o condamnare de doi ani și trei luni, cu executare, pentru un scandal în care a fost implicat în anul 2017, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia.

Sentința judecătorilor

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 (un) an și 9 (nouă) luni închisoare la care adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată – 6 (șase) luni închisoare, în final inculpatul urmând să execute pedeapsa de 2 (doi) ani şi 3 (trei) luni închisoare. În baza art. 60 C. pen., pedeapsa se va executa în regim de detenţie”, au decis magistrații din Constanța. Însă, cum sentința nu este definitivă, Tâmplaru a contestat-o imediat, iar în prezent așteaptă verdictul instanței superioare.

Scandalul a avut loc  pe 22 septembrie 2017

„În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia i-au identificat pe George Robert Voinea, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, Adrian Gabriel Marcu, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, Ionuț Mihăiță Ganea, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Slobozia – județul Ialomița, Florin Ițu, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Independența – județul Călărași, Costin Cornel Scutaru, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Săveni – județul Ialomița și Constantin Adrian Tîmplaru, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, bănuiți de comiterea faptelor”, explicau polițiștii, la momentul respectiv.