Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul lui Joshua Castellano, patronul Bamboo, s-a ales cu dosar penal
Fiul lui Joshua Castellano, patronul Bamboo, s-a ales cu dosar penal

Fiul lui Joshua Castellano, patronul Bamboo, s-a ales cu dosar penal

Fiul lui Joshua Castellano a organizat o petrecere de ziua sa în clubul Bamboo cu 19 invitaţi. Acesta a încălcat cu bună ştiinţă regulile de restricţie pe timp de noapte.

S-a întocmit dosar penal și amenzi de peste 50 de mii de lei după o petrecere cu 19 invitați în Capitală. Evenimentul cu pricina se desfășura în clubul Bamboo care aparține lui Joshua Castellano

Fiul lui Joshua Castellano, Vincent, își aniversa în local ziua onomastică și invitase 19 prieteni. La miezul nopții, după un apel la 112, polițiștii s-au deplasat la faţa locului şi au constat că se încălcau toate restricţiile impuse.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar invitații săi amendați cu 52.000 de lei

Polițiștii din Capitală au anunțat, marți dimineață, deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după o petrecere organizată într-un local din sectorul 2 al Capitalei, la care au participat 19 persoane. De asemenea, cei prezenți la eveniment au fost amendați, în total, cu peste 50 de mii de lei.

Era petrecerea pentru ziua onomastică a fiului lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, evenimentul având loc chiar în localul tatălui său.

La data de 24 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participanții la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului  evenimentului  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Zadarnicirea combaterii bolilor”, au transmis oamenii legii.

Cine este Joshua Castellano

Reamintim că tatăl lui Vincent Castellano, italianul Joshua Castellano este originar din Napolia şi a venit în România în anii ’90, unde a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo, acesta din urmă fiind şi localul care l-a făcut celebru.

Acesta face parte din familia Castellano sau „clanul Castellano“

Potrivit apropiaţilor, aşa le place să fie alintaţi, iar nepotul său, Vincenzo Castellano, este fostul soţ al cântăreţei Antonia. Despre Joshua şi fratele său, Ciro, s-a vehiculat că ar fi nepoţii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizaţii mafiote Camorra. Presa italiană a speculat chiar că mama celor doi Castellano ar fi rudă cu Pupetta, însă aceste lucruri nu au fost niciodată confirmate, scrie click.