Evenimentul Zilei > Monden > Din culisele divorțului de 7 ani al frumoasei Antonia. Ce a pierdut artista la partajul cu Castellano
Din culisele divorțului de 7 ani al frumoasei Antonia. Ce a pierdut artista la partajul cu Castellano

Din culisele divorțului de 7 ani al frumoasei Antonia. Ce a pierdut artista la partajul cu Castellano

Antonia s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano în 2011, însă în 2013 a decis să divorțeze, după doar doi ani de mariaj. Motivul, o presupusă infidelitate a italianului, care beneficia de toată atenția domnișoarelor în clubul Bamboo, care aparținea unchiului său, afaceristul Joshua Castellano. Detalii neștiute până acum fac lumină în cel mai lung proces de divorț din România.

Antonia a ajuns în țară după niște ani de școală în America. Părinții ei au divorțat, iar ea a trebuit să o ia de la zero. A încercat să facă din nou modelling, deoarece în SUA a prins câteva contracte pentru prezentări de modă. Astfel, Antonia a ajuns în cercurile showbizului, ajutată de frumusețea ei.

S-a împrietenit, atunci, la cataramă cu Monica Gabor, care era încă soția lui Irinel Columbeanu. Românii au văzut-o pentru prima dată pe Antonia în realityshow-ul lui Moni și Iri, „By Monica Columbeanu” de la postul B1 TV, deși nu mulți au reținut acele imagini, iar arhiva înregistrărilor nu există în mediul online.

Cele două au fost filmate în cadrul show-ului stând la buza piscinei de la Izvorani, în costume de baie și discutând despre frumusețe.

Ușor, ușor, Antonia și-a croit drumul în muzică, debutând cu piesa „Roses On Fire”(feat. Pink Room), în 2009. Doi ani mai târziu, Antonia s-a căsătorit cu italianul Vincenzo Castellano, căruia i-a dăruit și un copil, pe Maya.

După alți doi ani, cuplul a ajuns la concluzia că trebuie să divorțeze. Apropiații lor de atunci povesteau că Antonia era foarte imatură la vremea aceea și era foarte geloasă. Pe de altă parte, Vicenzo își petrecea tot timpul în clubul unchiului său, fie pentru a-l ajuta în gestiunea afacerii, fie pentru că îi plăcea viața de noapte.

Divorțul în Italia a fost alegerea ei

Nu se știe de ce, Antonia a ales sau cel puțin a acceptat ca divorțul de Vincenzo să se desfășoare în Italia. Probabil că nu cunoștea legislația de acolo.

Până acum doi ani, italienii aveau legi dure care împiedicau „divorțul ca mersul la piață”. Mai exact, legea te obliga să rămâi încă trei ani căsătorit, în ideea că poate soții se răzgândesc, și dacă nici după acești trei ani nu revin la sentimente mai bune, abia atunci începe procesul de separare.

Citiți întregul articol pe site-ul Rețete și Vedete!

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: