Evenimentul Zilei > Monden > Antonia a dat lovitura.“Sunt bogată! Îți mulțumesc, Doamne!”
Antonia a dat lovitura.“Sunt bogată! Îți mulțumesc, Doamne!”

Antonia a dat lovitura.“Sunt bogată! Îți mulțumesc, Doamne!”

Antonia petrece clipe minunate lângă fatape care o are din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

Antonia se bucură de momente unice, pe care le-a așteptat de luni de zile. Vedeta a reușit să o aibă lângă ea pe fata pe care o are din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano. Maya Castellano este foarte fericită că este alături de mama sa, frațîi ei și “tatăl” său, Alex Velea.

Cunoscuta și frumoasa cântăreață a făcut un anunț emoționant pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu cei trei copii ai ei. În fotografie apare Maya Castellano, care a venit în țară și stă în casa luxoasă pe care Antonia și Alex Velea au cumpărat-o împreună. Artista, care este foarte fericită, postează tot mai multe fotografii sau filmulețe cu fata ei și cu cei doi fii pe care îi are împreună cu Alex Velea.

“Sunt bogată! Îți mulțumesc, Doamne!”

Ea a urcat pe Instagram Stories o poză de colecție în care apar Akim, Dominic și Maya. Emoționată, vedeta a scris alături și un mesaj în limba engleză: “I’m rich! Thank you, Lord”. Tradus, acesta înseamnă : “Sunt bogată! Îți mulțumesc, Doamne!”. Comentariile fanilor nu au întîrziat să apară după ce poza a fost postată,  cei mai mulți apreciind fericirea care se vede pe fața lor dar și faptul că sunt o familie minunată și numeroasă.

Fanii au reacționat

.Se citește fericirea în ochii voștri! 💕”, “Super poză. Sunteți cea mai tare familie💞”, “Nu știu de ce, dar mă bucur foarte mult pentru tine când te văd în formula asta! Poate pentru că sunt și eu mamă și îți înteleg fericirea!”, “Mă bucur că sunteți împreună 🥺❤️”, “Familia perfectă! Respect” sunt câteva din comentariile strânse de poza de mai jos, potrivit cancan.ro.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News