Evenimentul Zilei > Monden > Cât l-a costat “Pacea de la Istanbul” pe Alex Bodi ca să ajungă la Cengiz Şıklaroğlu
Cât l-a costat “Pacea de la Istanbul” pe Alex Bodi ca să ajungă la Cengiz Şıklaroğlu

Cât l-a costat “Pacea de la Istanbul” pe Alex Bodi ca să ajungă la Cengiz Şıklaroğlu

Alex Bodi ar fi plătit o ”taxă” atunci când a dorit să stabilească întâlnirea cu milionarul Cengiz Şıklaroğlu, cel care pusese ochii pe Bianca Drăguşanu.

Alex Bodi ar fi fost taxat extrem de scump de cei care i-au „aranjat” întâlnirea cu milionarul turc.

Alex Bodi s-ar fi văzut nevoit să apeleze la câțiva mafioți din Turcia, care i-ar fi ”facilitat” întâlnirea cu Cengiz Şıklaroğlu. Doar că, în această lume, orice serviciu se plătește. Cei care au ”sărit” în ajutorul controversatului afacerist din Mediaș n-ar fi făcut-o benevol, scrie Cancan.

”Mafioții” care l-ar fi adus pe Alex Bodi la aceeași masă cu Cengiz Şıklaroğlu, i-ar fi aplicat așa-zisa ”taxă de șmecherie”

Controversatul afacerist din Mediaș, care este implicat într-un mega-dosar de proxenetism și trafic de persoane, ar fi plătit un ”comision” fenomenal către cei care au ”rezolvat” întâlnirea cu Cengiz Şıklaroğlu. Unele persoane din anturajul fostului soţ al lui Bianca Drăguşanu susțin că acesta s-a „uşurat” de aproximativ jumătate de milion de euro.

”Alex Bodi ar fi plătit o «taxă de șmecherie». Cei la care a apelat pentru a-i facilita întâlnirea cu milionarul din Turcia i-au perceput un comision colosal. Această «afacere» a fost strict între intermediari și Alex Bodi.

Mai mult, se spune că milionarul Cengiz Şıklaroğlu nu s-ar fi amestecat în aceste lucruri. El nu ar fi pretins de la Alex niciun ban sau vreo așa-zisă taxă”, a dezvăluit o sursă pentru cancan.ro.

Alex Bodi i-ar fi dăruit lui Cengiz Şıklaroğlu un ceas foarte scump

Pesemne că, în lumea mafiotă, pacea se câștigă extrem de greu, așa că Alex Bodi ar fi fost nevoit să umble serios în conturi în momentul în care a mers în Turcia pentru a discuta cu Cengiz Şıklaroğlu.

”Alex Bodi a fost sfătuit să nu meargă cu mâna goală în vizită. Conform «tradiției» din Turcia, afaceristul a trebuit să-i ducă un cadou. Alex i-ar fi dăruit lui Cengiz Şıklaroğlu mai multe cadouri extrem de scumpe, printre care și un ceas de firmă”, mai spune sursa menţionată.

Potrivit surselor, Alex Bodi l-ar fi întrebat direct dacă a avut vreo legătură cu Bianca Drăgușanu, iar răspunsul ar fi fost unul care l-a lăsat fără cuvinte pe fostul soț al vedetei:

„Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea”, i-ar fi spus turcul lui Alex Bodi, care ar fi plecat din Istanbul cu coada între picioare.