Noi dezvăluiri despre întâlnirea dintre „gigolo” Alex Bodi şi „gangsterul” turc Cengiz Şıklaroğlu

Noi dezvăluiri despre întâlnirea dintre „gigolo” Alex Bodi şi „gangsterul” turc Cengiz Şıklaroğlu

A existat o ”întâlnirea de taină” între „gigolo” Alex Bodi şi „gangsterul” din Turcia, iar acum ies la iveală noi detalii despre acest aranjament.

Alex Bodi ar fi apelat la câțiva interlopi turci pentru a ajunge la milionarul Cengiz Şıklaroğlu. Pentru a încerca să ajungă la pace, afaceristul din Mediaș ar fi plătit o sumă frumuşică pentru această întâlnire.

Potrivit unor surse, Alex Bodi, care, în prezent, este arestat într-un mega-dosar de proxenetism și trafic de persoane, ar fi întâmplinat enorm de multe ”bariere” în momentul în care a vrut să discute cu ”ex-ul” Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera.

Alex Bodi s-a văzut nevoit să apeleze la câțiva mafioți din Turcia, care i-ar fi ”facilitat” întâlnirea cu Cengiz Şıklaroğlu.

Bodi  și-ar fi dorit foarte tare să se întâlnească cu Cengiz Şıklaroğlu, după ce turcul ar fi trimis mai multe semnale conform cărora s-ar răzbuna crunt dacă „fostul” Biancăi ar vorbi despre el în presa din România.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Pacea” l-ar fi costat scump! Pesemne că, în lumea mafiotă, pacea se câștigă extrem de greu, așa că Alex Bodi ar fi fost nevoit să umble serios în conturi în momentul în care a mers în Turcia pentru a discuta cu Cengiz Şıklaroğlu.

”A ajuns la Cengiz Şıklaroğlu cu ajutorul unor persoane extrem de influente din Turcia. Inițial, acesta nu a vrut să se vadă cu Alex Bodi, dar, la insistențele acelor persoane, turcul a acceptat. Alex Bodi a fost sfătuit să nu meargă cu mâna goală în vizită. Conform «tradiției» din Turcia, afaceristul a trebuit să-i ducă un cadou. Alex i-ar fi dăruit lui Cengiz Şıklaroğlu mai multe cadouri extrem de scumpe, printre care și un ceas de firmă”, ne-a declarat una dintre sursele, spune Cancan.

Alex Bodi l-ar fi întrebat direct pe turc dacă a avut vreo legătură cu Bianca Drăgușanu

Răspunsul ar fi fost unul care l-a lăsat fără cuvinte pe fostul soț al vedetei. „Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea”, i-ar fi spus turcul lui Alex Bodi.

Milionarul turc, avertisment dur după ce a apărut în presă o poză de la întâlnirea pe care a avut-o cu Alex Bodi

La scurt timp după ce în spațiul public a apărut o fotografie de la ”întâlnirea de taină” dintre fostul Biancăi și Cengiz Şıklaroğlu, „gangsterul” turc a distribuit-o și a întrebat, la rândul lui, public cine a dat-o presei din România, alături de o ilustrație cu fața lui Alex Bodi, pe care pusese un ananas.

Turcul a scris: “Who leaked this photo to the press? You broke the agreement, you get the result (n.r.: Cine a dat această fotografie presei? Ai încălcat înțelegerea, primești rezultatul)”.

Mai mult decât atât, milionarul din Turcia a publicat discuția completă dintre el și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Cengiz Şıklaroğlu a notat următoarea idee: “I think Romanian press works like CIA / KGB / MOSSAD (Cred că presa românească funcționează ca CIA / KGB / MOSSAD)”. Mai multe puteţi citi AICI.