Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Ce se întâmplă acum cu „clonele” lui Alex Bodi: Bianca și Daria
Exclusiv. Ce se întâmplă acum cu „clonele” lui Alex Bodi: Bianca și Daria

Exclusiv. Ce se întâmplă acum cu „clonele” lui Alex Bodi: Bianca și Daria

Logodnica lui Alex Bodi o copiază la milimetru pe ultima soție a acestuia, Bianca Drăgușanu. Nu doar că-i poartă inelul de logodnă (sau unul similar); ultimele postări ale Dariei Radionova sunt „copy - paste” după ceea ce face Bianca Drăgușanu.

Rivalitatea dintre „rusoaica” lui Bodi, alias moldoveanca Daria Radionova și fosta soție a bărbatului e mare și vizibilă. De când femeia de afaceri stabilită în Londra a venit în București, cele două își tot trimit săgeți otrăvite pe rețelele sociale. Recent, Daria i-a scris Biancăi faptul că „o femeie proastă își urmărește soțul, una deșteaptă are grijă de el”.

A vrut să marcheze diferența majoră dintre ele. În realitate, acționează „copy – paste” de parcă ar fi clona celeilalte. Ori are un plan, ori e vorba de afaceri, ori vrea să o enerveze pe Bianca.

Originară din Republica Moldova, Daria Radionova a suferit o schimbare radicală de look acum câțiva ani, după ce s-a împrietenit cu persoane influente, inclusiv un reputat chirurg plastician. Imaginea ei de azi, care se datorează unui „tunning” competent la fese, bust și buze, nu are nimic a face cu modul în care arăta în mod natural tânăra.

La fel stau lucrurile și în cazul Biancăi Drăgușanu. Oricine caută fotografiile ei dinaintea seriei de operații estetice, nu o mai recunoaște.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.