Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi, făcut praf de curtezanul Biancăi Drăguşanu: „Eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine”
Alex Bodi, făcut praf de curtezanul Biancăi Drăguşanu: „Eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine”

Alex Bodi, făcut praf de curtezanul Biancăi Drăguşanu: „Eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine”

Au apărut noi dezvăluri despre tumultoasa relaţie dintre Alex Bodi, Bianca Drăguşanu şi fostul pretendent, celebrul turc Cengiz Şıklaroğlu.

Cancan vine cu noi dezvăluiri despre telenovela în care mai apare, pe lângă Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu, care a chemat-o la Istanbul. La un moment dat, Alex Bodi s-a întâlnit cu fostul pretendent al Biancăi Drăgușanu, deja celebrul turc Cengiz Şıklaroğlu, „ex”-ul Otiliei Bilionera și al Ioanei Filimon.

Telenovelă fără sfârşit: Bodi, Binaca şi turcul

În luna septembrie, afaceristul din Mediaș ar fi călcat din nou pe bec, „traducând-o” pe blondă cu veșnica „iubită de rezervă”, Daria Radionova, împreună cu care s-a distrat zile bune la Monaco. La acea vreme, Bianca Drăguşanu a anunțat despărțirea de Alex Bodi, cu mențiunea că totul s-a sfârșit cu adevărat, „placă” pe care o mai auzise toată lumea. Omul de afaceri nu a reacționat și s-a bucurat de șatena din Londra pe Coasta de Azur, în hoteluri de lux și anturaj select.

De data asta însă, blonda era hotărâtă să meargă mai departe, mai ales că lucrurile deja erau stabilite, astfel că a început să-și vadă de viață. Potrivit surselor noastre, Bianca Drăgușanu a răspuns și pretendenților, care o căutau insistent.

Unul dintre bărbații care o plăceau pe divă este tocmai  Cengiz Şıklaroğlu, care a invitat-o la cină, în Istanbul, împreună cu mai mulți prieteni.

Alex Bodi a dorit să afle dacă turcul a avut reaţii intime cu Bianca Drăguşanu

Conform surselor citate, când a auzit de întâlnirea dintre milionar și Bianca, Alex Bodi a părăsit-o instant pe Daria Radionova, lăsând-o în Monaco singură. Bodi i-a cerut iertare, după care i-a oferit un inel cu diamante, pe care ea l-a refuzat. Ulterior i-a dat acel inel Dariei.

La scurt timp după împăcarea cu ea, Alex Bodi l-a căutat pe Cengiz Şıklaroğlu și i-a propus să se întâlnească. Ar fi mers chiar în Turcia, dar Cengiz Şıklaroğlu l-a refuzat, pe motiv că n-are ce să discute cu el.

O săptămână mai târziu, Bodi ar fi încercat, prin cunoștințe, să ajungă în casa fostului iubit al Otiliei Bilionera și doar așa a reușit. Potrivit surselor noastre, văzându-se la masă cu bărbatul, Alex Bodi l-a întrebat direct dacă are vreo legătură cu Bianca Drăgușanu, iar răspunsul a fost unul care l-a lăsat fără cuvinte pe fostul soț al Biancăi.

 „Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea”, i-ar fi spus turcul lui Alex Bodi, care ar fi plecat din Istanbul cu coada între picioare. Mai multe despre această întortochiată poveste puteţi citi AICI.