Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi e scârbit de ceea ce i-a făcut Bianca Drăguşanu chiar în arest. Jurământ mânjit
Alex Bodi e scârbit de ceea ce i-a făcut Bianca Drăguşanu chiar în arest. Jurământ mânjit

Alex Bodi e scârbit de ceea ce i-a făcut Bianca Drăguşanu chiar în arest. Jurământ mânjit

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu nu mai formează un cuplu de câteva luni, dar omul de afaceri, închis la penitenciarul Craiova, încă nu s-a acomodat cu această situaţie, o dovadă în acest sens fiind discuţia pe care cei doi au purtat-o recent la telefon.

Înregistrarea a fost obţinută de reporterii site-ului tabloid spynews.ro, iar din dialog reiese clar că Alex Bodi încă speră la marea împăcare cu fosta soţie, de care s-a despărţit la începutul toamnei. Cu toate acestea, omul de afaceri nu s-a ferit să-i reproşeze că se simte trădat din cauza faptului că diva nu şi-a respectat o promisiune mai veche.

Bodi a aflat recent că va rămâne în spatele gratiilor inclusiv în ziua de Crăciun, dar şi de Revelion, după ce judecătorii Tribunalului Dolj au decis să mai rămână în arest încă 30 de zile. La 11 noiembrie, Alex Bodi a fost ridicat de mascați, în urma unei operațiuni de amploare care a fost coordonată de DIICOT şi care s-a desfăşurat în 28 de județe şi în Bucureşti. Acuzaţiile la adresa lui Bodi: constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.

Alex Bodi a găsit soluţia ideală în arest

Totodată, cu ocazia discuţiei dintre Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu a ieşit la suprafaţă şi că acesta nu este chiar foarte ataşat de cea despre care s-a zvonit că ar fi noua iubită: Daria Radionova. Bodi a preferat s-o sune pe blondină, nu pe bruneta cu origini ruseşti. Asta s-a întâmplat în condiţiile în care acesta are apelurile limitate.

Asta înseamnă că Bodi nu poate apela decât numerele de telefon pe care deja le-a declarat când a ajuns în spatele gratiilor, iar printre ele nu se regăsea cel al divei care s-a lansat la emisiunea „Din dragoste” (Antena 1). Şi totuşi, o soluţie a fost găsită.

„A sunat un prieten, care la rândul lui a sunat-o pe Bianca. Au pus telefoanele pe speaker pentru ca Bianca să poată să îl audă pe Bodi şi viceversa”, notează sursa citată. Mai departe urmează reproşurile pe care Alex Bodi le-a avut pentru Bianca Drăguşanu, după ce aceasta a fost la Istanbul pentru a se vedea cu celebrul miliardar Cengiz Şıklaroğlu, care poartă un război de la distanţă cu rivalul acuzat de proxenetism.

Alex Bodi a simţit că va ajunge la închisoare

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el… Poţi să faci lucrul ăsta, că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce?…

Nu-ţi cer ţie explicaţii. Tu, prinţesă, ascultă-mă o secundă! Eu ţi-am zis ţie nişte chestii”, i-a spus Bodi fostei soţii, care a încercat să-i spună că nu o interesează aceste subiecte şi că are iubit. „Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE