Evenimentul Zilei > Monden > Shema de agățat a lui Alex Bodi. Cum o dă pe spate pe Daria Radionova. Gesturi copy-paste ca-n căsnicia cu Drăgușanu
Shema de agățat a lui Alex Bodi. Cum o dă pe spate pe Daria Radionova. Gesturi copy-paste ca-n căsnicia cu Drăgușanu

Shema de agățat a lui Alex Bodi. Cum o dă pe spate pe Daria Radionova. Gesturi copy-paste ca-n căsnicia cu Drăgușanu

După ce Bianca a dezvăluit că s-a despărțit de Alex Bodi, celebrul afacerist de la Mediaș s-a refugiat în brațele Dariei Radionova.

Alex Bodi și Daria Radionova nu își mai ascund relația. „Mai mult de atât, Alex Bodi încearcă să o cucerească și să o impresioneze pe Daria Radionova prin aceleași metode pe care le-a aplicat și în cazul Biancăi Drăgușanu.

Afaceristul din Mediaș n-a mai putut să îndure dorul de iubita lui din Londra, așa că s-a decis să îi facă acesteia o vizită. Și nu o vizită oarecare, căci a închiriat un avion de lux, a îmbrăcat cel mai elegant costum și a pornit la drum. Ce nu face omul, în numele iubiri

Știind că iubitul îi va sosi din clipă în clipă, Daria Radionova s-a pregătit întocmai. Șatena a fost la o spălătorie auto cu bolidul său de lux, după care a mers la cofetărie, pentru a-i cumpăra lui Alex Bodi o surpriză dulce.

Daria Radionova a postat pe contul său de Instagram un tort cu morcovi, pesemne că deja îi cunoaște gusturile fostului soț al Biancăi Drăgușanu. „Cineva iubește tortul cu morcovi” a scris aceasta, în postarea în care i-a dat tag lui Alex Bodi. Mai mult, pe rețeaua de socializare, Daria Radionova și Alex Bodi nu mai contenesc în comentarii care mai de care mai siropoase, unul la adresa celuilalt”, anunță cancan.ro

Bianca Drăgușanu este istorie pentru Alex Bodi. Rivala dă cărțile pe față. „Este un tip foarte drăguț”

Împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în perioada de izolare nu a fost de bun augur pentru cei doi. Încă odată s-au convins că ciorba reîncălzită nu mai are deloc același gust. După ce Bianca a făcut public că s-a despărțit de afaceristul de la Mediaș, au început să apară zvonuri că acesta s-ar fi refugiat în brațele Dariei Radionova.

Internauții au început să-i lase tot felul de comentarii Dariei prin intermediul cărora îi arată șatenei că susțin relația ei cu Alex Bodi. Fără să stea pe gânduri, Daria Radionova a răspuns la unul dintre comentarii, confirmând relația cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

„Arăți minunat! Sper să ai o relație frumoasă cu @bodi606alex. El e un tip atât de drăguț”, a fost comentariul pe care l-a primit Daria. „Mulțumesc! Da, chiar este!”, a răspuns imediat aceasta. La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, Daria Radionova a rupt tăcerea. Sexoasa șatenă a vorbit despre relația pe care o are cu musculosul afacerist.