Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Ce așteaptă Bianca Drăgușanu de Crăciun și de la cine
Exclusiv. Ce așteaptă Bianca Drăgușanu de Crăciun și de la cine

Exclusiv. Ce așteaptă Bianca Drăgușanu de Crăciun și de la cine

Bianca Drăgușanu e pragmatică, iar asta se știe. Vrea fapte concrete, inclusiv de la Moș Crăciun. A recunoscut totul, deși, la cum o știm, parcă nici nu era nevoie. Sau, poate, a vrut să transmită un mesaj?

Chiar dacă a avut iubiți și soți celebri și cu resurse, Bianca Drăgușanu a ajuns unde e prin forțe proprii. Și-a construit o afacere care îi aduce mulți bani și încasează sume fabuloase din postările pe care le face pe rețelele de socializare. Mii de euro îi intră în conturi săptămânal, după cum singură a mărturisit. Dincolo de asta, îi plac cadourile, iar ca să fie pe placul ei, trebuie să fie scumpe. O recunoaște chiar ea.

Recent, diva blondă a fost provocată să spună ce cadouri așteaptă de la Moș Crăciun. Răsfățata răsfățatelor a dat un răspuns tranșant. „Sunt pretențioasă! Ce simboluri?! Ți se pare că eu sunt o femeie așa, simbolică?” – a comentat Bianca Drăgușanu la întrebarea pusă în timpul unei emisiuni TV la care a fost invitată.

Admiratorii secreți ai Biancăi Drăgușanu

Acum rămâne de văzut cine îi va face cadouri scumpe. Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de admiratori. Numai pe contul său de Instagram are peste 1,1 milioane de fani, iar admiratori pe care i-a păstrat secret i-au trimis buchete cu 100 de fire de trandafiri roșii.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.