Evenimentul Zilei > Monden > Și bătută, și cu banii luați. Bianca Drăgușanu i-a trimis un mesaj disperat lui Alex Bodi
Și bătută, și cu banii luați. Bianca Drăgușanu i-a trimis un mesaj disperat lui Alex Bodi

Și bătută, și cu banii luați. Bianca Drăgușanu i-a trimis un mesaj disperat lui Alex Bodi

Deși s-au despărțit și au alți parteneri, nu pot scăpa de trecut și se ceartă din cauza unei sume de bani pierdută de Bianca.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a recunoscut că a avut mari probleme cu partenerul ei, Alex Bodi. Fosta asistentă TV a fost agresată fizic în urmă cu câteva săptămâni, dar și de-a lungul celor doi ani pe parcursul cărora s-a întins relația celor doi. Se pare că Bianca are de primit o sumă de bani de la Alex Bodi și i-a transmis acestuia să-i trimită suma respectivă.

Discuție fierbinte între cei doi

Mesajul a fost purtat de prietenul lui Bodi, care îl vizitează pe acesta, în arest, de trei ori pe săptămână, conform celor de la cancan.ro. „Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină”, ar fi spus Bianca Drăgușanu.

Conform sursei citate, Drăgușanu și Bodi au avut o discuție aprinsă în urmă cu câteva zile. Și asta pentru că diva a intrat într-o relație cu un om de afaceri turc. Bodi are o nouă iubită, pe Daria Radionova, dar nu a digerat prea bine vestea că fosta sa parteneră are alături pe altcineva.

Mesajul lui Alex Bodi

„Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.

Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-ar fi spus Bodi, conform sursei citate.