Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au devenit super prietene după ce aceasta din urmă a fost mutată de fostul ei soț în același complex rezidențial în care locuiește și fosta prezentatoare TV. Cel care le-a unit a fost chiar fostul lor soț, Alex Bodi. Cele două au o relație de prietenie adevărată foarte simpatică.

Așa cum Rețete și vedete a scris, la scurt timp după arestarea lui Bodi, Bianca Drăgușanu se ocupa de fiica acestuia și a prietenei ei Iulia, pe care o lua de la grădiniță și îi făcea program alături de fiica ei și a lui Victor Slav. Cele două fetițe au crescut împreună în ultimul an, sunt prietene și se iubesc mult. Fiecare întâlnire dintre ele e o mare bucurie. Între timp, Iulia Sălăgean a revenit din Germania, unde a surprins-o arestarea lui Alex Bodi.

Așa cum au scris procurorii DIICOT Craiova în referatul prezentat la instanță, Iulia Sălăgean le-a declarat că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, în orașele Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, fiind obligată să se prostitueze chiar de către soțul ei de la acea vreme, Alex Bodi. În plus, aceasta a mărturisit că a întâlnit în Germania alte românce racolate și care erau puse să se prostitueze pentru rețeaua de proxenetism condusă de nașul lui Alex Bodi.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.