După o relație de aproape un an, Ramona s-a hotărât să pună stop poveștii sale de dragoste pe care o împărtășea cu Cuza, un tânăr din Capitală ce face parte din trupa „Noaptea târziu”, scrie Cancan.

Întregul showbiz românesc a fost șocat la primirea veștii conform căreia blondina și Cuza au luat-o pe drumuri separate, dar totul era cât se poate de real. Idila celor doi se sfârșise, dar nu oricum, ci cu un mare „Bum”, deoarece vedeta a început să-și vorbească de rău fostul iubit.

După ce au trecut câteva zile de la despărțire, sexy-asistenta de la Antena 1 a aruncat cu noroi în Cuza, aducându-l într-o lumină nefavorabilă pe tânărul cântăreț.

„Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory la acel moment.

Conform unor zvonuri care circulă în mediul online, Ramona l-ar fi vorbit de rău pe băiat și la salonul de înfrumusețare pe care aceasta îl frecventează. Blondina le-ar fi povestit fetelor de la salon că fostul ei iubit ar fi fost o persoană extrem de geloasă, cu care nu se mai putea înțelege. Având în vedere că are un trup perfect și un chip frumos, este de înțeles că Ramona ar fi putut primi atenție și din partea altor bărbați, motiv pentru care Cuza să devină gelos, lucru care, de fapt, ar fi condus în cele din urmă la decizia de a se separa.

„Este posesiv, gelos și nebun”, le-ar fi mărturisit Ramona Olaru prietenelor ei.

În ciuda tuturor așteptărilor, se pare că dorul a năpădit-o pe vedetă, care a revenit la gânduri mai bune, dând încă o șansă relației cu celebrul cântăreț. Dar lucrurile nu au decurs așa cum s-ar fi așteptat el. Cum totul are un „preț”, și Cuza a fost nevoit să „plătească” pentru greșelile sale, iar „taxa” nu a fost deloc de trecut cu vederea.

Împăcarea cu vedeta Antenei „l-a costat” extrem de scump pe Cuza de la „Noaptea Târziu”. Acesta a fost nevoit să renunțe la bolidul său de lux și să i-l cedeze iubite sale.