Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Cum ține aprinsă flacăra iubirii „rusoaica” lui Bodi
Exclusiv. Cum ține aprinsă flacăra iubirii „rusoaica” lui Bodi

Exclusiv. Cum ține aprinsă flacăra iubirii „rusoaica” lui Bodi

Daria lui Bodi o dă pe manele. „Rusoaica” s-a activat după câteva zile în care a fost ocupată cu prietenii ei londonezi, iar acum îi transmite un mesaj important logodnicului care a intrat deja în a doua lună petrecută la „răcoare”.

Omul de afaceri Alex Bodi, se află în continuare în arestul Poliției, având calitatea de suspect într-un dosar greu, instrumentat de DIICOT Craiova, care face referire la infracțiunile de trafic de persoane, proxenetism, șantaj . După ce a fost arestat preventiv 30 de zile, lui Bodi i s-a prelungit mandatul.

Tot ce a reușit, după ce s-a despărțit definitiv și irevocabil de fosta nevastă Bianca Drăgușanu (care după divorț i-a fost, o vreme, iubită) a fost să se logodească cu „londoneza” Daria Radionova. Moldoveanca a avut câteva zile romantice cu cel care vrea să îi devină soț, apoi a rămas singură în vila sa din Tunari, iar în final, după un timp, s-a întors la afacerile ei din Londra.

Daria Radionova o dă pe manele

După mai multe zile în care nu a dat niciun semn spre Bodi, Daria Radionova a început săptămâna în forță. A pus manele de dragoste, a arătat inelul cu diamant străluncind pe deget.

Sursa foto: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.