Alertă la Casa Regală. Sănătatea mintală a prințului Harry se agravează. Ce spun experții

Alertă la Casa Regală. Sănătatea mintală a prințului Harry se agravează. Ce spun experții

După dezvăluirile prințului Harry despre problemele de sănătate mintală, Casa Regală a intrat la griji deoarece nu se așteptau ca el să fie atât de afectat, şi se tem de consecințe devastatoare.

Familia regală este „foarte îngrijorată” de sănătatea mintală a prințului Harry, spune expertul regal pe fondul comentariilor sale pe care le-a făcut în interviurile cu Oprah. Biograful regal Angela Levin crede că familia Ducelui de Sussex din Marea Britanie nu îi va întoarce spatele. Pe Twitter, expertul regal a scris: „Opinia mea este că familia lui Harry din Londra este foarte îngrijorată de sănătatea sa mentală și cred că a-i trânti ușa regală în față ar putea avea consecințe devastatoare”.

Angela Levin răspundea la afirmațiile potrivit cărora Kate Middleton credea că mai este timp să-i tragă pe Meghan Markle și prințul Harry „înapoi” înainte de interviul lor exploziv cu Oprah Winfrey.

Harry și Meghan s-au așezat la discuţii despre traumele lor cu gazda show-ului american Oprah în martie. În timpul interviului, Harry i-a spus lui Oprah că fratele său, prințul William, este „prins” în Familia Regală. El a spus atunci: „Tatăl meu și fratele meu, sunt prinși. Nu vor reuşi să plece. Și am o compasiune imensă pentru asta”.

Harry a recunoscut că se află pe o „cale diferită” față de fratele său William

El a spus: „Relația dintre noi  este în spațiu în acest moment. Și, știi, timpul vindecă toate lucrurile, sperăm”.Harry a explicat că s-a simțit „cu adevărat dezamăgit” de tatăl său prințul Charles și că „s-a întâmplat mult rău” cât a trăit la Palat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Expertul regal Camilla Tominey a spus că ducesa Kate avea mari speranțe să construiască un pod  înainte de interviul care a zguduit Casa Regală. Ea a scris în Telegraph: „Am fost informată din sursă sigură că ducesa Kate nu credea că este prea târziu să-i„ tragă înapoi”.

Camila  Tominey a explicat cum Kate este încă dornică să „îngroape securea” cu Meghan și Harry chiar și după interviul Oprah.

Ea a scris: „După ce a crescut fiind apropiată de proprii frați, Pippa, în vârstă de 37 de ani, și James, în vârstă de 34 de ani, ducesa a rămas dornică să îngroape securea chiar și după ce interviul a fost difuzat către un public global de milioane de telesepctatori, adăugând: „Instinctul ei natural este să încerce să netezească lucrurile”, scrie Express.