Harry trebuie oprit. Boala sa se va agrava. Un singur om îl poate salva. Dezvaluiri de la Casa Regală

Harry trebuie oprit. Boala sa se va agrava. Un singur om îl poate salva. Dezvaluiri de la Casa Regală Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EVZ

Relațiile dintre prințul Harry și Familia Regală se vor înrăutăți și mai mult, pe termen lung, dacă nu va înceta cu interviurile în care vorbește despre rudele sale.

Prințul Harry va înrăutăți și mai mult relațiile cu familia regală, dacă va continua să facă declarații referitoare pe acest subiect. Declarația îi aparține fostului majordom al Prințesei Diana, Paul Burell. Acesta este de părere că ducele de Sussex nu se „va vindeca” de problemele sale chiar dacă va continua să le expună public.

Paul Burrell a declarat pentru Closer Magazine că ducele a fost „orbit” de frumusețea lui Meghan Markle și că numai ea ar putea opri interviurile explosive despre familia regală, conform publicației Express.

„A fost orbit de Meghan, de frumusețea ei și de această lume de la Hollywood. Nu se va vindeca dacă continuă să facă acest lucru, ci va înrăutăți lucrurile pe termen lung”, a spus fostul majordom.

Ne puteți urmări și pe Google News

O nouă serie de interviuri pune pe jar Familia Regală

Prințul Harry a lansat o nouă serie de interviuri alături de Oprah Winfrey, intitulată „The Me You Can’t See”, care sunt difuzate de Apple TV +.

În acest show, ducele face o serie de dezvăluiri despre problemele sale de natură psihologică, prezentând o serie de detalii despre viața privată a familiei sale.

În episodul cinci al acestei serii, prințul Harry a vorbit despre interviul pe care l-a acordat împreună cu soția sa Meghan, la începutul acestui an, care a șocat întreaga lume.

„Interviul s-a dorit a fi unul realist, authentic și sperăm să fi împărtășit o experiență cu care s-ar putea identifica multă lume, pentru că nu ține de poziția noastră unică sau de privilegii. Îmi place să cred că am reușit să spunem adevărul în cel mai sincer mod, pentru a lăsa loc reconcilierii și vindecării”, a spus Harry.

Dezvăluirile prințului Harry

Pe parcursul acestei serii, Harry a susținut că familia regală și mass-media au lucrat împreună pentru a o contracara Meghan, iar acest lucru a contribuit la accentuarea problemelor sale de sănătate mentală.

„Înainte de interviu, pentru că am realizat că în spatele titlurilor de presă stă efortul combinat al familiei și al mass-media de a o denigra pe Meghan, m-am trezit în mijlocul nopții și am auzit-o plângând în pernă pentru că nu voia să mă pună la mijloc și pentru că știa că îmi pasă foarte mult. Aceasta mi-a frânt inima”.

El a subliniat terapia i-a ajutat pe amândoi și din acest motiv au ajuns unde sunt acum.