Evenimentul ZileiEVZ SpecialDezvăluiri din interior despre căsătoria lui William și Kate. Care este diferența dintre ei și ducii de Sussex

Dezvăluiri din interior despre căsătoria lui William și Kate. Care este diferența dintre ei și ducii de Sussex

Dezvăluiri din interior despre căsătoria lui William și Kate. Care este diferența dintre ei și ducii de Sussex
Prinţul William și Kate, ducesa de Cambridge, au o căsătorie „unică și diferită” față de celelalte cupluri din Familia Regală. Nici cu cea dintre Harry şi Meghan nu se poate compara.
William şi Kate s-au căsătorit la 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, după ce s-au întâlnit mai bine de un deceniu. După a zecea aniversare a cuplului, istoricul regal Sarah Gristwood a descris-o ca fiind unică.
 Gristwood, care a scris „Jocul reginelor”, a remarcat că, din punct de vedere istoric, Familia Regală are rolul de a „cimenta” alianțe puternice. Dar William chiar şi Harry au spart tradiția.

Căsătoria lui William și Kate a marcat o schimbare a tradiției, deoarece ducesa era „un om de rând”

Ea a spus: „În mod istoric, prinții regali s-au căsătorit pentru a consolida o alianță cu o putere străină, dar căsătoria lui William cu Kate Middleton a fost diferită. Kate era un om de rând și astfel a consolidat o afiliere cu poporul britanic, ceea ce a făcut monarhiei mult bine”.

Vorbind la Vanity Fair, Gristwood a adăugat că Familia Regală se schimbă odată cu vremurile şi se transformă într-una modernă, chiar şi când vine vorba de căsătorii.

Ea a spus presei: „Familia regală trebuie să vegheze și să învețe. Această fată de clasă mijlocie din Berkshire a reușit, de fapt, o mișcare perfectă și destul de impecabilă în familia regală. Este îndrăgită de familie și public”.

Kate şi William au cucerit oamenii prin simplitatea lor, refuzând avioane de lux, tratament special în vizitele lor

De cealaltă parte îi avem pe Harry şi Meghan care, atâta timp cât au fost regali cu sarcini pline, au ales să călătorească numai cu avioane private, au făcut vacanțe în locații extrem de luxoase, deși Meghan promova cu totul altceva pe social media.

Expertul regal Rebecca English a declarat pentru Mail Plus Palace Confidențial: „Evident, există oameni în Scoția care sunt pro-independență și nu doresc monarhia și am văzut pe cronologia mea de pe Twitter câteva mesaje de la ei. Cred că sunt plăcuți de oameni deoarece nu s-au învârtit în mașini și avioane de lux. Totul au planificat foarte, foarte atent și este vorba despre a ajunge la niveluri de bază, de a vorbi cu oamenii, de a mulțumi oamenilor din comunitate care au trecut prin pandemie”, scrie Express.

 


Accesează: