Evenimentul ZileiMondenNimeni nu poate explica ciudățeniile lui Kate. Să poarte obsesiv același lucru bate la ochi. FOTO

Nimeni nu poate explica ciudățeniile lui Kate. Să poarte obsesiv același lucru bate la ochi. FOTO

Nimeni nu poate explica ciudățeniile lui Kate. Să poarte obsesiv același lucru bate la ochi. FOTO
Kate Middleton poartă obsesiv aceeași pereche de cizme pe care le are de ani de zile. Când a ieșit astăzi cu prințul William pentru o vizită la fermă, jurnaliștii au fost șocați să o vadă iar încălțată cu ele. Iar lumea a început să se întrebe ce ascunde ducesa în spatele acestui gest ciudat.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a apărut iar în cizmele sale preferate lungi cu ciucuri de la Penelope Chilvers, care au costat 475 de lire sterline.

Kate a fost văzută pentru prima dată purtându-le la Palatul Blenheim în 2004 (foto) Apoi le-a încălțat din nou un an mai târziu la Festivalul de evenimente Gatcombe din Gloucestershire. Iar lumea a început să se întrebe de ce poartă doar aceste cizme.

Sursa foto: The Sun

Ea a fost văzută pentru prima dată purtându-le la târgul de joc de la Palatul Blenheim în august 2004

Cizmele au fost văzute iar când Kate și William au plecat într-o călătorie de trei ore în Bhutan în 2016 și în noiembrie anul trecut, Kate le-a ales iar când a vizitat școala primară Robin Hood din Londra.

Astăzi, Kate iar a şocat purtând aceleași cizme când a vizitat ferma Manor, administrată de o familie, în Little Stainton, Durham.

Ducesa și-a compleat ținuta clasică cu o jachetă kaki de 189,99 GBP de la Seeland , un pulover Brora x Troy London de 195 GBP , o bluză Sezane și cercei Orelia.

Kate la Școala Sayers Croft Forest și Wildlife Garden în 2018 în cizme

Ducele și ducesa s-au bucurat de un tur complet al fermei, inclusiv la vitele din grajdurile proprietarilor Clare Wise și Stewart Chapman.

Kate pare mândră de cizmele sale vechi de când avea 17 ani

Kate și Wills au avut, de asemenea, o plimbare într-un tractor în timpul logodnei lor

A fost primul angajament oficial personal al ducesei de Cambridges, departe de Londra, de la turneul lor cu trenul regal din decembrie anul trecut.

Cele două săptămâni de doliu regal după moartea regretatului duce de Edinburgh s-au încheiat vineri pentru Windsor – și se așteaptă ca membrii regelui senior să își continue activităţile.

În timpul vizitei, William și-a exprimat simpatia față de fermierii care au pierdut mult pe timpul pandemiei – inclusiv tarabele de pe piață și târgurile din țară.

William și Kate au vizitat, tot astăzi, The Cheesy Waffles Project (CWP), care oferă tinerilor cu dizabilități lecții de abilitate pentru a putea fi independenți la maturitate. Proiectul a beneficiat de fondul Royal Wedding Charitable Gift al cuplului, care a totalizat peste 1 milion de lire sterline de când s-au căsătorit cu aproape exact un deceniu în urmă.

Ducele și ducesa de Cambridge și-au demonstrat abilitățile la golf pe iarbă în afara proiectului, Kate râzând cu poftă în timp ce William se concentra să lovească mingea.

Ducele și ducesa de Cambridge au jucat golf în timpul unei vizite la Cheesy Waffles Project la Centrul Comunitar Belmont din Durham


Accesează: