Cei trei oameni ai legii care se aflau în autovehicul au fost răniți ușor.

„O autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, care se afla în serviciu de patrulare, (…) ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate. În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi poliţişti şi jandarmul din componenţa echipajului au rămas în interior”, se arată într-un comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

CITEȘTE ȘI Permite masca de protecție imunizarea colectivă? Legătura dintre coronavirus și o boală care făcea ravagii în Evul Mediu

Conform sursei citate, cei trei au fost salvaţi de un elev al Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere şi care, împreună cu un participant la trafic, a reuşit sa îi extragă din maşină.

„Ulterior, atât cei doi poliţişti, jandarmul, precum şi cei trei ocupanţi ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani şi doi băieţi de 15, respectiv 16 ani) au fost transportaţi la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale suplimentare”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

CITEȘTE ȘI Bombă în media: Vedeta postului pleacă pe neașteptate! Legătura cu președintele Iohannis

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La începutul acestui an, un accident similar s-a petrecut pe Autostrada Soarelui.

CITEȘTE ȘI METEO 1 octombrie. Vremea ne joacă feste. Surprize neplăcute anunțate de ANM

O autospecială aflată în folosinţa Biroului de Poliţie al autostrăzii A2 a luat foc la kilometrul 20! Incidentul  a avut loc lângă localitatea Brăneşti. Nu s-au înregistrate victime.

Potrivit Biroului de presă al IGPR,  mașina de Poliție era o Dacia Duster fabricată în 2015. Focul ar fi pornit la motorul autoturismului.