Război între Duduieni și Poliție! Situație fără ieșire după cererea perversă a interlopilor

Război între Duduieni și Poliție! Situație fără ieșire după cererea perversă a interlopilor

Mișcare surprinzătoare făcută de interlopii călcați polițiști cu percheziții. Nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție a Duduienilor.

Clanul Duduienilor rămâne în atenția opiniei publice și după înmormântarea liderului Emi Pian. În timpul unor razii de amploare care au vizat acest clan, dar și pe cel al Sadovenilor, lui Florin Duduianu, zis Anaser, i-au fost ridicate mai multe telefoane mobile și stickuri.

Pe acestea din urmă ar fi stocate mai multe amănunte legate de celebra întâlnire a interlopilor cu lideri ai Poliției Române, în timpul căreia, oficial, s-a discutat despre detaliile înmormântării lui Emi Pian.

Așa că interlopii cer acum să le fie returnate obiectele ridicate, după cum anunță spynews.ro. Aceeași solicitare au făcut și reprezentanții clanului Sadoveanu, conform sursei citate. În primul caz, judecătorii se vor pronunța în decurs de câteva zile, în cel de-al doilea, o soluție urmează să fie oferită în curusul zilei de vineri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scandal cu manelistul Florjn Salam, din cauza șantajului

Cunoscutul manelist Florin Salam a fost audiat recent de polițiștii bucureșteni, după ce le-a făcut plângere celor din clanul Duduianu. Salam a reclamat faptul că a fost nevoit să cânte la mai multe evenimente, iar banii i-au fost luați de interlopi. „Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, le-a declarat Florin Salam oamenilor legii.

Șoc în clanul Duduienilor. Cel mai temut interlop a fost reținut. Nu de polițiștii români

EvZ TV. Despre clanul Duduienilor, cultură și securiști în politică, cu Mădălin Voicu

Apoi, el a spus că vrea tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj.”

La data de 14 august anul curent, pe numele lui Florin Duduianu a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată. El și fratele lui, Aramis, sunt fiii cunoscutului interlop Cristofor.