Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul morții lui Emi Pian. Lovitură pentru clanul Duduianu. Dezvăluiri în exclusivitate
Secretul morții lui Emi Pian. Lovitură pentru clanul Duduianu. Dezvăluiri în exclusivitate

Secretul morții lui Emi Pian. Lovitură pentru clanul Duduianu. Dezvăluiri în exclusivitate

Fostul lider al clanului Duduianu a murit cu zile. Emi Pian putea scăpa cu viață.  Un celebru medic legist face dezvăluiri în exclusivitate pentru evz.ro

Viața lui Emi Pian, celebrul lider al clanului Duduianu, putea fi salvată printr-un simplu gest. El a murit, însă, nu numai în urma loviturii de cuțit care i-a fost aplicată în picior ci și din neglijența rudelor lui.

O explicație logică a acestui caz care a ajuns să decapiteze șefi din Poliția Română a oferit-o, în exclusivitate pentru evz.ro, medical legist dr. Gheorghe Alexandrescu, la o lună de la incidentul sângeros în urma căruia și-a pierdut viața Florin Mototolea, numele real al interlopului decedat.


Exclusiv. Dezvăluiri uluitoare despre Emi Pian. Ce nu se spune despre cauza morții

Este oficial! Lovitură grea pentru clanul Duduianu. Dezvăluiri în exclusivitate


Concret, Emi Pian a murit pentru că, imediat după ce a fost înjunghiat, niciuna dintre rudele lui nu s-a gândit să îi lege rana, sau să facă un garou improvizat deasupra tăieturii. Astfel, liderul clanului Duduianu a sângerat în timp ce frații lui îl băteau pe agresor, principalul suspect, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, care a și fost arestat preventiv.

Sângerarea abundentă i-a provocat, practic, acel infarct miocardic care i-a provocat moartea.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a murit pe data de 4 august, după ce a fost înjunghiat în urma unei partide de barbut.

Ulterior, au fost arestați și doi frați ai lui Emi Pian, Grațian și Ciprian, care l-au agresat pe Richard Emanuel Gheorghe, acuzați de tentativă de omor.

Iată cum explică medicul legist Gheorghe Alexandrescu cauza decesului…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro