Emi Pian a murit fără să își îndeplinească dorința cea mai mare. Comoara din vila sa

Emi Pian a murit fără să își îndeplinească dorința cea mai mare. Comoara din vila sa

O lună a trecut de când Emi Pian, fost lider al clanului Duduianu, a fost ucis de către Richard Gheorghe, în urma unei altercații care a pornit după o partidă de barbut.

După moartea celebrului interlop inimile celor dragi au rămas pline de durere, dar și de momentele frumoase petrecute împreună. Emi Pian a fost văzut de familie și prieteni ca un om care iubea distracțiile și petrecerile.

Când își strângea prietenii laolaltă, Emi Pian îi servea la discreție cu unele dintre cele mai scumpe și rafinate băuturi alcoolice. Nu este de mirare că în vila sa luxoasă de două etaje, Emi Pian a acordat un spațiu special pentru un bar pe care până și patronii celor mai renumite cluburi din Capitală ar fi invidioși, scrie Cancan.

Astfel, cu puțin timp înainte să moară, Emi Pian, alături de familia sa, au comandat un mobilier special, de lux, pentru a își putea păstra cum se cuvine băuturile scumpe. Emi Pian plănuia să dea petreceri la iarnă, la parter, unde erau expuse „mândriile” lui. Din nefericire pentru el și familia lui, fostul lider a murit înainte să își poate îndeplini una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Emi Pian putea scăpa cu viață.  Un celebru medic legist face dezvăluiri în exclusivitate pentru evz.ro

Emi Pian a murit pentru că, imediat după ce a fost înjunghiat, niciuna dintre rudele lui nu s-a gândit să îi lege rana, sau să facă un garou improvizat deasupra tăieturii. Astfel, liderul clanului Duduianu a sângerat în timp ce frații lui îl băteau pe agresor, principalul suspect, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, care a și fost arestat preventiv.

doctorul Gheorghe Alexandrescu, fostul șef al Laboratorului de Prosectură al Insitutului Național de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”, a declarat, referitor la cauza medicală a decesului interlopului:

„Victima agresiunii a sângerat mult „la fața locului”, așa cum rezultă din relatările presei imediat după eveniment iar interesarea vaselor sanguine femurale este realmente fatală dacă nu se intervine imediat!”.

Intervenția, susține dr. Ghorghe Alexandrescu, „putea fi efectuată chiar cu mijloace improvizate, de către o persoană din anturaj sau chiar de către victimă, dacă aceasta era conștientă până la sosirea salvatorilor”.