Agenții secreți, învinși de nevoile fiziologice. Toaleta, o mare problemă la Washington

Agenții secreți, învinși de nevoile fiziologice. Toaleta, o mare problemă la Washington

Agenții secreți nu au putut folosi toaleta în casa deținută la Washington de fiica lui Donald Trump. Au apelat la alternative.

Agenții secreți au avut probleme cu toaleta în mandatul lui Donald Trump la Casa Albă. Cei care asigurau paza președintelui au trecut printr-o situație neașteptată. De-a lungul timpului, în cartierul rezidențial Kalorama, din Washington, agenții au asigurat protecția liderilor SUA, dar și a altor înalți oficiali ai Americii.

Necazurile au apărut odată cu instalarea la Casa Albă a lui Donald Trump și a familiei sale. Fiica președintelui, Ivanka, s-a mutat într-o vilă luxoasă, alături de soțul ei, Jared Kushner, în cartierul Kalorama. Cei care asigurau paza cuplului, șase agenți, au fost înștiințați că nu au voie să folosească nicio toaletă din casă. Iar în vila respectivă există șase băi, conform jurnaliștilor de la Washington Post.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au închiriat un subsol pentru 3.000 de euro

În aceste condiții vitrege, agenții au apelat la o toaletă ecologică. Sau, atunci când au putut, au folosit băile din casa fostului preşedinte Barack Obama, care se află în apropiere. O alternativă a fost reprezentată și de vila vicepreşedintelui Mike Pence - aflată la 1,6 kilometri distanţă, conform sursei citate.

Problema s-a stabilizat atunci când cei de la Secret Service au închiriat subsolul unei clădiri din zonă, achitând suma lunară de 3.000 de dolari.

Agenții secreți, bătăi de cap cu toaleta

La casa lui Barack Obama, agenții foloseau baia există într-un garaj ce nu era utilizat de fostul președinte al SUA și de soția lui, Michelle. Însă, în 2017, un agent a făcut „deranj” în baie și superiorii le-au transmis angajaților să nu mai treacă pe acolo. Un purtător de cuvânt de la Casa Albă a negat informaţiile publicate. Cele legate de interdicția impusă de fiica lui Donald Trump.

Oficialii au spus că decizia de-a nu folosi toaletele le-a aparținut șefilor din Secret Service. „Nu discutăm mijloacele, metodele sau resursele la care apelăm pentru a ne îndeplini misiunile de protecţie”, au spus reprezentanții agenților.

„E pentru prima oară când aud că un agent Secret Service trebuie să-şi bată atât de mult capul în căutarea unei băi”, a afirmat o sursă pentru Washington Post.