Adrian Minune, momente de cumpănă în căsnicie. Ce spune despre divorț

Adrian Minune, momente de cumpănă în căsnicie. Ce spune despre divorț Adrian Minune și Cati Simionescu. Sursa foto: Arhiva EvZ

Adrian Minune și Cati Simionescu formează o familie de 20 de ani și deși au împreună trei copii, au fost momente în care cea mai bună soluție pentru ei a fost să stea separați.

Cei doi și-au ținut căsnicia mereu departe de ochii publicului, însă recent manelistul a dat câteva detalii despre cum merg lucrurile între el și soția sa.

Adrian Minune, căsnicie cu năbădăi

Cântărețul de manele a admis că el și Cati sa au trăit separat timp de 13 ani, dar, în ciuda acestui lucru, niciunul dintre ei nu a luat în considerare divorțul ca o soluție.

De altfel, Adrian Minune a recunoscut și că în momentele de tensiune extremă pleca pur și simplu de acasă, pentru că nu mai suporta situația dintre ei și soția sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Au fost momente când n-am mai suportat și a trebuit să plec undeva să stau patru zile, cinci zile singur”, a spus manelistul.

Acesta a ținut însă să menționeze că nu s-a gândit vreodată la divorț, subliniind că aceste acțiuni „sunt de oameni nebuni”.

Adrian Minune

Adrian Minune. Sursa foto: Arhiva Evz

„Adrian Minune: Păi cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât „Cati, vezi că am plecat la treabă”? Mă duc la treabă, vin acasă.

Bursucu: Tot tu ai declarat: „Eu sunt persoana care am ieșit într-o zi să duc gunoiul și m-am întors acasă după 3 ani”.

Adi Minune: După 13 ani. Da, și ea m-a tot așteptat: „Bă, nu mai vine ăsta cu gunoiul”, au fost declarațiile făcute de manelist în podcastul lui Bursucu.

Cati Simionescu, despre cum a reușit să treacă peste perioadele grele

La rândul ei, într-un interviu de acum câteva luni, soția lui Adrian Minune a recunoscut și ea că a trecut prin momente extrem de dificile în căsnicie și deși a mai plecat și ea de acasă, niciodată nu a simțit că vrea cu adevărat să se despartă de soțul ei.

Cati Simionescu

Cati Simionescu. Sursa foto: EVZ

Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el, niciodată în viața mea. Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot. Găseam de fiecare dată puterea să merg mai departe.

Am plecat o singură dată la mama mea, dar asta a fost câteva ore, după care m-am întors acasă”, a spus soția manelistului.