Evenimentul Zilei > Monden > Actorul Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează. Este iureș pe contul de Facebook al artistului
Actorul Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează. Este iureș pe contul de Facebook al artistului

Actorul Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează. Este iureș pe contul de Facebook al artistului

Actorul Dragoș Bucur a postat un mesaj care a stârnit mari discuții pe rețeaua de socializare. El a anunțat că nu se va vaccina.

Scandal uriaș stârnit de actorul Dragoș Bucur, care a anunțat că nu are de gând să poarte mască. De asemenea, într-un mesaj postat pe contul de Facebook, el a precizat că nu se va vaccina. „În cazul in care nu aveati pe cine sa injurati: nu ma vaccinez si nu port masca”. A scris actorul pe rețeaua de socializare. În câteva ore, mesajul său a strâns peste 1600 de comentarii. Majoritatea dintre „internauți” au criticat și deciziile lui Bucur, dar și faptul că le-a făcut publice.

Actorul Dragoș Bucur a avut coronavirus și suferă de diabet

Dragoș Bucur suferă de diabet de la vârsta de 19 ani. Persoanele cu această afecțiune sunt foarte vulnerabile în fața coronaviruslui. Actorul a fost infectat anul trecut, în luna septembrie. El este și prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV. Producția a fost întreruptă în acea perioadă. Dragoș Bucur a avut parte de o formă mai ușoară a bolii.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”. Spunea Dragoș Bucur după ce s-a recuperat.

Iată câteva dintre mesajele primite de Dragoș Bucur la postarea respectivă

„Să fii inadaptat vremurilor în care trăiești e dreptul tău, dar de ce simți nevoia să te lauzi cu asta?”

„Lasă Dragos Bucur că purtăm noi mască.
Și ne vaccinăm noi.
Cine știe, poate ai vreo boală, ești vulnerabil.
Dacă ești imunodeprimat nu se recomandă vaccinarea oricum.
Dar nu-ți face griji, o să purtăm noi mască.
Ca să putem să mergem iar la cinema și la teatru și să putem evita intenționat toate chestiile în care apari tu.”

„Nu ai fi singura dezamagire… Ma refer la oameni de la care as fi avut pretentii.”