Evenimentul Zilei > Politica > Campania de vaccinare în România. Membrii Guvernului la rapel
Campania de vaccinare în România. Membrii Guvernului la rapel

Campania de vaccinare în România. Membrii Guvernului la rapel

Campania de vaccinare continuă și astăzi, iar oficialii din Guvern vor primi rapelul. Premierul s-a vaccinat deja pentru a doua oară.

Campania de vaccinare din România îi implică, astăzi, și pe membrii Guvernului condus de Florin Cîțu. Oficialii vor primi, astăzi, de la ora 09.00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” a doua doză / rapelul. La data de 20 ianuarie, membrii Cabinetului Cîţu s-au vaccinat cu prima doză de ser anti-COVID.

Membrii Guvernului intră din nou, astăzi, în campania de vaccinare. Premierul a primit deja rapelul

Florin Cîţu a primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, sâmbătă, la centrul de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. „Trebuie să facem şi al doilea vaccin. Pentru că fără al doilea vaccin tot ceea ce am făcut până acum, toate eforturile noastre au fost degeaba. Este important să ne vaccinăm, în primul rând, şi am văzut că este interes pentru vaccin, dar este mult mai important să venim şi la rapel. A declarat prim-ministrul Florin Cîțu.

Șeful Executivului glorifica la finalul lunii ianuarie campania de vaccinare dusă în România. Despre care afirma că se desfășoară în condiții foarte bune. Și plasează țara noastră pe primele locuri într-un top european. Ce vizează numărul de persoane vaccinate. Raportat la populația totatlă a acelei țări.

Marele obiectiv pe termen scurt în campania de vaccinare: 2,4 milioane de români până la finalul lunii martie

„Există un sentiment ciudat cu campania de vaccinare. Toate cifrele arată foarte bine, România e pe locul întâi în UE în ultima săptămână. Trebuie să spunem acest lucru. Cu resurse limitate România reușeșete să rămână în top”. Declara premierul Florin Cîțu.

Obiectivul declarat era acela al vaccinări a 2,4 milioane de persoane până la finalul lunii martie. Chiar și cu aceste probleme pe termen scurt rămân aceleași obiective. Să ajungem să vaccinăm în septembrie 10,4 milioane de cetățeni. S-ar putea să fie mai rapid. Putem vaccina 2,4 milioane de persoane până la finalul lunii martie”. Mai preciza prim-ministrul României.