Evenimentul ZileiActualitateAccident rutier groaznic în Bucureşti. Au murit o fetiţă şi o adolescentă. Update

Accident rutier groaznic în Bucureşti. Au murit o fetiţă şi o adolescentă. Update

Accident rutier groaznic în Bucureşti. Au murit o fetiţă şi o adolescentă. Update
O şoferiţă a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin un grup de copii, sâmbătă, la ieşirea din Bucureşti spre Voluntari.

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, cea de-a doua victimă nu avea 14 ani, ci 20.

UPDATE: Din păcate, la ora 18:20 s-a anunţat că a murit şi a doua fetiţă.

UPDATE: Conform martorilor, şoferiţa şi persoana care o însoţea ar fi consumat băuturi alcoolice. Imediat după producerea accidentului,  ei ar fi ieşit din maşină şi nu şi-au putut menţine echilibrul din cauza ebrietăţii.

La finalul cercetărilor, poliţiştii de la Brigada Rutieră au ridicat maşina şi o vor păstra ca probă în dosarul penal. Autoturismul va fi supus unei expertize tehnice în cadrul procedurii judiciare care se va derula.

Până ca experţii să-şi dea seama despre ce s-a întâmplat din punctul de vedere tehnic, autoturismul va rămâne în custodia poliţiei.

UPDATE: Una dintre fetițele care au fost rănite în accidentul de circulație a murit în timp ce era transportată spre Spitalul Floreasca. Este vorba despre cea mai mică, în vârstă de 6 ani.

Accident rutier groaznic în Bucureşti. O maşină a intrat într-un grup de copii. În urma impactului deosebit de violent, doi copii au fost transportați de urgență la spital. Este vorba despre două fete, care au fost transportate la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Una dintre ele are 6 ani, iar cealaltă 14. Martorii au fost şocaţi de bubuitura puternică produsă în urma accidentului, semn al vitezei mari pe care o avea şoferiţa.

Cea care se afla la volan nu a fost rănită. Toate airbagurile maşinii s-au activat în urma impactului, iar asta arată încă o dată că şoferiţa avea viteză mare.

Accident rutier groaznic în Bucureşti

Aceasta este maşina care le-a lovit pe cele două fetiţe.

Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 15:40, în cartierul Andronache. Conform primelor informaţii ale martorilor, șoferița ar fi avut viteză mare. Cea care conducea autoturismul a intrat într-un stâlp şi apoi pe trotura.

Se pare că oamenii din zonă au agresat-o pe pasagera din dreapta după accident, conform Antena 3. Pasagera din dreapta a fost transportată la spital după ce a suferit mai multe leziuni în urma agresiunilor.

Accidentul a fost anunțat la 112 prin mai apeluri ale martorilor. La această oră, poliţiştii de la Brigada Rutieră efectuează cercetările la faţa locului.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru a afla ultimele informaţii despre acest subiect

sursa: realitatea.net


Accesează: