Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident rutier grav în Bucureşti. Polițist de la Brigada Rutieră, mort în urma ciocnirii
Accident rutier grav în Bucureşti. Polițist de la Brigada Rutieră, mort în urma ciocnirii

Accident rutier grav în Bucureşti. Polițist de la Brigada Rutieră, mort în urma ciocnirii

Un motociclist care lucra la Brigada Rutieră a murit joi seara după ce a intrat într-o maşină care venea din contrasens pe Bulevardul Libertăţii din Bucureşti.

Update: „Un tragic accident de circulație s-a produs în această seară în fața Palatului Parlamentului. În urma accidentului, colegul nostru Ionuţ Negrilă, agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, și-a pierdut viața.

Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus”,  a transmis Bogdan Bănică, președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Motociclistul care a murit lucra la Brigada Rutieră

Accident rutier grav în Bucureşti. Motociclistul care a murit lucra la Brigada Rutieră. Conform ultimelor informaţii, este vorba despre un poliţist de la Brigada Rutieră în vârstă de 3o de ani. Acesta se plimba cu motorul în timpul său liber şi conform Antena 3 la un moment dat s-ar fi ridicat pe o roată.

Martorii au spus că în timpul manevrei, el n-a mai avut timp să frâneze şi s-a lovit de o maşină care venea din sens opus. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 18:46.

În accident a fost lovit şi un biciclist, dar acesta este în afara oricărui pericol.

Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Libertății.

Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd. Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist.

Accident rutier grav în Bucureşti

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Traficul în zona producerii accidentului este restricționat pe parcursul efectuarii cercetării la fata locului”, au transmis poliţiştii rutieri.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru a afla ultimele detalii despre acest subiect.

bpr.politiaromana.ro