Evenimentul Zilei > Sport > Dramă în România. Fotbalist de 20 de ani, mort în urma unui accident rutier
Dramă în România. Fotbalist de 20 de ani, mort în urma unui accident rutier

Dramă în România. Fotbalist de 20 de ani, mort în urma unui accident rutier

Oficialii echipei Speranța Șopârlița au transmis că joi dimineaţa l-au pierdut pe tânărul fotbalist Lucian Mara, decedat în urma unui accident rutier.

Un fotbalist oltean de 20 ani a murit într-un accident rutier. Fotbalistul a murit într-un cumplit accident de circulație petrecut în timpul nopții şi a fost găsit sub autoturismul său, care s-a răsturnat lângă calea ferată din localitatea Șopârlița, din Olt.

La faţa locului au intervenit echipajele de la Garda Osica de Sus, Detașamentul Caracal și Detașamentul Slatina. În ciuda mobilizării de forţe (o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt), nu s-a putut face nimic pentru salvarea jucătorului oltean.

Un fotbalist oltean de 20 ani a murit într-un accident rutier
fotbalist, lucian mara, murit, acciddent rutier, speranta soparalita

La sosirea echipajelor pe DJ 644, șoferul a fost găsit decedat. În accident a fost implicat doar autoturismul condus de Lucian, care era singur în mașină. Reprezentanții ISU Olt au transmis că trupul neînsuflețit a fost extras cu accesoriile specifice pentru de descarcerare.

Vestea neagră s-a răspândit rapid în comunitatea locală, iar cei care l-au cunoscut pe tânărul fotbalist au transmis mesaje de condoleanțe.

Un fotbalist oltean de 20 ani a murit într-un accident rutier

„Un băiat cu suflet bun. Prea devreme ai plecat dintre noi Lucian. Dumnezeu să te odihnească în pace și multe condoleanțe familiei”, este unul dintre mesaje.

Lucian Mara

Totodată, pe pagina oficială a echipe de fotbal „Speranța Sopârlița” a fost postat un mesaj de adio pentru Lucian.

„Cu tristețe în suflet vă anunțăm ca tânăra noastră speranța fotbalistică MARA LUCIAN a decedat în această dimineață!

SPERANȚA ŞOPÂRLIŢA transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se arată în postarea oficialilor echipei locale.

Mesaje de condoleanţe pentru familia greu încercată

„Condoleanţe! Cumplit! Ce durere! Şi nepotul meu a murit tot la 20 de ani în accident.

Doamne, nu îmi vine să cred! Sincere condoleanțe și multă putere familiei pentru a trece peste aceste momente cumplite! Dumnezeu să-l ierte!

Drum lin către îngeri, suflet bun și drag. Băiatul meu îți va simți lipsa. Un copil bun, cu caracter frumos. Prea devreme ai plecat de la noi. Nu te vom uita niciodată.

Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au fost alte mesaje.

olt-alert.ro Speranta-Soparlita