Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a murit în fața ușii familiei sale. S-a enervat pentru că nu a fost lăsat în casă
Un bărbat a murit în fața ușii familiei sale. S-a enervat pentru că nu a fost lăsat în casă

Un bărbat a murit în fața ușii familiei sale. S-a enervat pentru că nu a fost lăsat în casă

Un bărbat a murit la ușa familiei sale, după ce a încercat să pătrundă cu forța în casă, deși avea ordin de restricție.

Un bărbat a murit la Galați, chiar în timp ce se afla în fața apartamentului familiei sale. Un loc unde însă cel dispărut nu ar fi trebuit să se găsească. Și asta pentru că el avea interdicție, după cum au precizat oficialii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat la o adresă din cartierul Micro 21. Acolo unde era semnalat un scandal în familie. Jandarmii au observat un bărbat căzut în faţa uşii de la intrarea într-un apartament. Iar lângă acesta se afla un cuţit cu urme de sânge pe el.

Un bărbat a murit în fața apartamentului familiei sale. S-a enervat pentru că nu a fost lăsat în casă

Oamenii legii au solicitat prezenţa unui echipaj medical şi au trecut la efectuarea masajului cardiac. De asemenea, a fost solicitată şi prezenţa echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. Soția bărbatului este proprietara apartamentului. Ea le-a spus anchetatorilor că ea a sunat la numărul de urgență 112. Pentru a anunța că soțul ei face scandal. El lovea cu putere în ușă și amenința că se sinucide, dacă nu i se deschide, pentru a intra în apartament.

Femeia nu i-a deschis ușa pentru că i-a fost frică. Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul foarte agresiv

Femeia a mai precizat că nu a crezut vreo clipă că soțul ei va recurge la acest gest extrem. Ei i-a fost frică să deschidă ușa. Pentru că soțul era cunoscut pentru comportamentul extrem de violent. În plus, în casă se aflau și cei doi copii ai cuplului. Bărbatul era supărat pentru că se afla în proces de divorț, acțiune ce fusese deschisă de partenera sa.

Până la data producerii incidentului cel decedat a avut aplicat un ordin de protecţie şi interdicţia de a se apropia de familie, conform Agerpres.