Evenimentul Zilei > Actualitate > Zi neagră pe drumurile din România. Încă un accident rutier. Cinci persoane, rănite
Zi neagră pe drumurile din România. Încă un accident rutier. Cinci persoane, rănite

Zi neagră pe drumurile din România. Încă un accident rutier. Cinci persoane, rănite

Miercuri dimineață, un accident rutier a ajut loc în județul Dâmbovița, în zona localităţii Moara Nouă, pe DN 71.

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, în județul Dâmbovița, în zona localităţii Moara Nouă, pe DN 71. În urma coliziunii dintre microbuz şi două autoturisme, cinci persoane au fost rănite, transmite IPJ Dâmboviţa.

„Din primele date, coliziune între trei autovehicule (două autoturisme şi un autovehicul de transport persoane 8 + 1 locuri). Până la acest moment, cinci persoane sunt rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Totodată, traficul este deviat pe rutele intersecţie DN 71 – Moara Noua şi intersecţie DN 71 – DJ 711.

ISU Dâmboviţa informează că la faţa locului intervin Detaşamentul Titu cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, Detaşamentul Târgovişte cu un echipaj de descarcerare, de la Răcari un echipaj SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa cu patru echipaje.

„Cele cinci victime încarcerate se aflau in autoturisme. În microbuz se aflau cinci pasageri, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cele cinci persoane au fost extrase din autoturisme de pompieri, preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la UPU Târgovişte”, mai anunţă ISU Dâmboviţa.

Accident rutier în județul Dâmbovița. Zi neagră pe drumurile din România

Miercuri dimineață, un grav accident rutier a avut loc pe Centura Capitalei. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, miercuri dimineaţa, că pe DNCB intersecţie cu DN 4 Bucureşti – Olteniţa, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov, a avut loc o coliziune între două autotrenuri.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a două persoane, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, precizează un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI Accident grav pe Centura Capitalei, miercuri dimineață. Circulația este paralizată

CITEȘTE ȘI Bloc evacuat în Timișoara. Raportul ISU. Au fost detectate substanțe extrem de periculoase