Evenimentul Zilei > Actualitate > A trăit o poveste de dragoste cu un bărbat însurat, dar s-a ales cu o experiență horror
A trăit o poveste de dragoste cu un bărbat însurat, dar s-a ales cu o experiență horror

A trăit o poveste de dragoste cu un bărbat însurat, dar s-a ales cu o experiență horror

A fost răpită și sechestrată atunci când soția amantului ei a aflat despre aventură. Poliția a început ancheta.

O tânără ieșeancă a trăit o experiență traumatizantă, după ce între ea și un bărbat însurat s-a înfiripat o poveste de iubire care a atras consecințe dure. Soția aventurierului a aflat că este înșelată de jumătatea ei și a decis să se răzbune pe tânăra care îi sucise mințile bărbatului. Astfel, amanta a fost răpită și sechestrată într-o casă din Păcurari. Atunci când a scăpat, cu chiu, cu vai, victima a mers la poliție pentru a depune plângere, conform ziariștilor de la bzi.ro.

Descindere în forță

Se pare că soția înșelată nu s-a implicat direct, ci ar fi apelat la câțiva apropiați care au răpit-o și au dus-o pe fată, cu forța, în casa din Păcurari. Vineri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC), alături de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SIC) au efectuat trei percheziții domiciliare în Păcureț și Roman la cei care sunt bănuiți că au comis faptele respective. Descinderea a durat timp de două ore, dar ancheta a continuat până târziu în noapte, după cum precizează sursa citată. Ei riscă să fie condamnați la închisoare cu executare din cauza acțiunilor întreprinse.

S-a aruncat de la etajul al 3-lea când a sunat soțul amantei la ușă

Fata ar fi fost sechestrată și umilită și nu a fost lăsată să plece până când nu a jurat că, în viitor, nu va mai avea relații cu bărbați însurați.

Tot la Iași, probleme a avut și un amant, în urmă cu câteva luni. El a sărit în gol de la etajul al 3-lea. În vârstă de 50 de ani, bărbatul a ajuns de urgență la spital, din cauza rănilor suferite. Inițial s-a crezut că este vorba despre o tentativă de sinucidere, dar ancheta a relevat faptul că bărbatul se afla la amanta în vârstă de 55 de ani și a făcut gestul disperat când soțul femeii a ajuns acasă.