Evenimentul Zilei > Politica > Fost ministru, bolnav de COVID-19: „Am vrut să scriu că sunt într-o relaţie. Nu de iubire”
Fost ministru, bolnav de COVID-19: „Am vrut să scriu că sunt într-o relaţie. Nu de iubire”

Fost ministru, bolnav de COVID-19: „Am vrut să scriu că sunt într-o relaţie. Nu de iubire”

Fostul ministru PSD, clujeanca Aurelia Cristea, este infectată cu COVID-19. Anunţul l-a făcut pe social media. În prezent, Aurelia Cristea este membru Pro România.

Fostul ministru delegat pentru dialogul social Aurelia Cristea a anunțat pe pagina personală de Facebook faptul că suferă de COVID-19, menționând că nu are o formă gravă a bolii.

Aurelia Cristea a fost ministrul delegat pentru dialogul social în Guvernul lui Victor Ponta, din partea PSD, iar în prezent este membru Pro România. Aceasta a anunțat printr-o postare pe Facebook că este bolnavă de COVID-19, deși a respectat măsurile de protecție de prevenție.

Aurelia Cristea: „Evoluţia este diferită de la o zi la alta”

„Iniţial am vrut să scriu că sunt într-o relaţie, dar aici pe facebook relaţiile sunt setate cu inimioare (poate nu m-am priceput eu). Relaţia mea nu e însă una de iubire ci una de lupta cu COVID-19.

A 6-a zi. Nu este o formă gravă, dar nici plăcută nu a fost până acum. Am respectat toate măsurile, am purtat mască, am evitat deplasări în oraş şi întâlniri, am lucrat de acasă. Nu ştiu cum ne-am ales cu virusul, medicii spun ca e transmitere comunitară, sunt mulţi asimptomatici. M-am testat imediat ce am avut simptome şi m-am autoizolat.

Ne îngrijim acasă, trei membri ai familiei. Aşteptăm rezultatul pentru al patrulea. Unul singur e negativ până acum. Ce vreau să spun este că evoluţia este diferită de la o zi la alta, pe când crezi ca eşti mai bine te loveşte din nou. O să fie bine!

DSP Cluj, Medicul de familie, Spitalul de Boli Infecţioase Cluj au fost interlocutori de nădejde în această perioadă. Vreau să le mulţumesc pe această cale pentru profesionalism şi empatie. Aveţi grijă de voi, de cei dragi! Sănatate tuturor! Şi continuaţi să respectaţi măsurile de prevenire!”, a scris Aurelia Cristea pe social media.

Un alt politician important al Clujului, Vasile Dîncu, de la PSD, este infectat, e asimptomatic și se află în autoizolare. Dîncu e și candidat la Senat, dar face campanie de acasă, online.