Evenimentul Zilei > International > Nici molima nu-i potolește. Drama unei ucrainience, sechestrată 10 zile de un român
Nici molima nu-i potolește. Drama unei ucrainience, sechestrată 10 zile de un român

Nici molima nu-i potolește. Drama unei ucrainience, sechestrată 10 zile de un român

Un român a fost arestat după ce a sechestrat, timp de 10 zile, o ucraineancă întâlnită în gară. Biata femeie, în loc de ajutorul promis, a avut parte de un adevărat coșmar.

Drama femeii a început în urmă cu 10 zile, când a ajuns în gara din Rimini din Italia. Văzând-o debusolată, un român a acostat-o și s-a oferit să o ajute până își găsea de lucru. Femeia a crezut în bunele intenții ale străinului.

Acesta a dus-o într-o clădire abandonată unde locuia, spunându-i că poate sta acolo cât timp are nevoie. Doar că declarațiile din gară au fost departe de realitate. Odată ajunși ”acasă”, bărbatul a agresat-o pe ucraineancă. A violat-o, a bătut-o și a amenințat-o cu ajutorul unui complice.

Abia după mai bine de o săptămână, într-un moment de neatenție al agresorului, femeia a reușit să telefoneze unui cunoscut din Puglia. Acesta a alertat poliția, iar oamenii legii au reușit să dea de urma femeii, au eliberat-o pe ucraineancă și l-au arestat pe român. Bărbatul de 52 de ani riscă ani de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.