Evenimentul Zilei > Justitie > A sosit clipa cea mare pentru Liviu Dragnea! Decizie de ultimă oră
A sosit clipa cea mare pentru Liviu Dragnea! Decizie de ultimă oră

A sosit clipa cea mare pentru Liviu Dragnea! Decizie de ultimă oră

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a primit o veste importantă vineri, zi în care magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au admis plângerea acestuia împotriva conducerii penitenciarului Rahova, care nu i-au acceptat dreptul la muncă pentru 49 de zile.

A sosit clipa cea mare pentru Liviu Dragnea! Decizie de ultimă oră. Aici s-a ajuns după ce Dragnea a transmis instanței o plângere în care i-a acuzat pe reprezentanţii penitenciarului că nu i-ar fi acceptat dreptul la muncă 49 de zile.

Acele zile l-ar fi ajutat să primească avizul de eliberare condiționată al comisiei de liberare încă din luna februarie. Acum, Dragnea va beneficia de zilele respective, astfel că poate părăsi celula de la Rahova până la finalul lunii aprilie. În acest sens, amintim că membrii comisiei de liberare condiţionată din penitenciarul Rahova au dat recent aviz favorabil pentru ieşirea din detenţie a fostului lider al PSD.

Liviu Dragnea revine în PSD? Pentru Vasile Dîncu, lucrurile sunt clare şi ţin de respect

Dragnea a depus cererea de eliberare condiţionată la data de 12 aprilie, iar termenul pentru soluţionare a fost stabilit pentru data de 27 aprilie. Astfel, Antena 3 anunţa în urmă cu două zile că marţi, 27 aprilie 2021, Dragnea are şanse să fie eliberat condiţionat dacă nu va mai apărea vreo contestaţie din partea procurorilor.

Fostul lider al social-democraţilor a aproape doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

A sosit clipa cea mare pentru Liviu Dragnea!

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare la data de 27 mai 2019, pentru instigare la abuz în serviciu.

Victor Ponta a fost citat într-un dosar celebru. Există o legătură cu Liviu Dragnea

După încarcereare, fostul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea penitenciarului Rahova, fapt pentru care a intentat mai multe procese.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă lui Dragnea după ce acesta a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent realizatoarea unei emisiuni la Realitatea Plus.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut la acea vreme că nu a autorizat acel interviu. Drept urmare, conducerea penitenciarului Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

Veste mare pentru Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD ar putea să petreacă Paștele acasă, dacă va fi eliberat